EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank’tan Emeklilere Özel Promosyon: 17.450 TL! Koşullar İçin Tıklayın…

**Vakıfbank Emeklilere Dev Promosyon Müjdesi**

## Vakıfbank, emekli müşterilerinin refah seviyelerini artırmayı amaçlayarak yeni bir promosyon kampanyasına imza attı.

Vakıfbank, emekli müşterilerinin refah seviyelerini artırmayı ve daha fazla emekli müşteri çekmeyi amaçlayarak yeni bir promosyon kampanyasına imza attı. Kasım ayından itibaren emeklilerin refah payını artırmayı hedefleyen bankalar arasında promosyon savaşı kızışmaktadır. Vakıfbank, sunduğu bu promosyon ile rakiplerine epey bir fark atacak gibi durmaktadır.

## Vakıf Bankası Emekli Vatandaşlara 17.450 TL Emeklilik Promosyonu Sunuyor

Vakıf Bankası, emekli vatandaşlara yönelik 17.450 TL emeklilik promosyonu sunacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında duyurulan emeklilere bir kereliğine mahsus olarak 5.000 TL ikramiye müjdesi sonrası Vakıfbank da emeklilere dev bir promosyon müjdesi duyurdu. Böylelikle emekli vatandaşlar, Kasım ayında paraya para demeyecek. Emekli vatandaşlar hem aylıklarını hem promosyonlarını hem de ikramiyelerini alarak Kasım ayında maddi anlamda rahat bir süreç yaşayacaklar. Emekliler, maaşlarını 3 yıl boyunca Vakıfbank’tan alacaklarına dair taahhüt verdiklerinde bu promosyondan faydalanabilecekler. Ayrıca emekli vatandaşlar, VakıfBank’ın emeklilere yönelik hazırladığı diğer kampanyalardan da yararlanabilecekler.

## Emekli Vatandaşlar Kasım Ayında Büyük Bir Rahatlama Yaşayacak

Emekli vatandaşlar için Kasım ayı maddi anlamda büyük bir rahatlama getirecektir. Vakıfbank’ın promosyon haberi sonrasında demek oluyor ki Kasım ayı, emekliler için büyük bir maddi rahatlama sağlayacak. Çünkü emekli vatandaşlar, Kasım ayında hem emekli maaşlarını, hem 17.450 TL promosyonu, hem de 5.000 TL’lik ikramiyeyi alacaklar. Yani Kasım ayı, emekli vatandaşlar için para ayı olacak. Vakıfbank’ın sunduğu bu promosyon ödemesinden faydalanmak isteyenlerin, kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine giderek maaşlarını Vakıfbank’a taşımaları gerekmektedir. Ayrıca, maaşlarını 3 yıl boyunca Vakıfbank’tan alacaklarına dair bir söz de vermeleri gerekmektedir. Emeklilerin uzun zamandır büyük bir merakla beklediği emekli aylığına zam haberi henüz verilmemiş olsa da, en azından Kasım ayında Avrupa standartlarında ekonomik anlamda ufak çaplı bir emeklilik hayali yaşanacak gibi duruyor.

Vakıfbank'tan Emeklilere Özel Promosyon: 17.450 TL! Koşullar İçin Tıklayın...

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.