EkonomiGenelTürkiye

“Ziraat Bankası’ndan Taksitli Konut Kredisi: 1 Milyon TL için 7.860 TL Taksit!”

Ziraat Bankası, 1 Milyon Lira Konut Kredisi İçin 7.860 TL Taksit İmkanı Sunuyor! İşte Ortak Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası’nın Ortak Konut Kredisi Kampanyası Hakkında

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen kişilere kolaylık sağlamak amacıyla konut kredisi kampanyası başlattı. Son dönemde yükselen konut kredisi faiz oranları nedeniyle zorlanan kişiler için bu kampanya önemli bir fırsat sunuyor.

Kampanya kapsamında aynı evi en fazla 5 kişi ortak alabilir ve bu kişiler konut kredisi taksitlerini ortak ödeyebilirler. Böylelikle ödenecek olan taksit tutarı düşer ve ev sahibi olma süreci kolaylaşır.

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi Kampanyası Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası’nın müşterilerine sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için en az 2 en fazla 5 kişi bir araya gelerek ortak kredi kullanabilir. Bu kampanya ile birlikte birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda taksitleri kolayca ödeme imkanı vardır.

Kredi kullanımı için en az 2, en fazla 5 düzenli geliri olan kişiler bir araya gelmelidir. Konutun SPK lisanslı ekspertiz firmaları tarafından düzenlenen raporda belirtilen değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre kredi tutarı belirlenir. Krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görüldüğü durumlarda ek teminat talep edilebilir.

Ziraat Bankası, bireysel kredi kullanıcılarına hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama Tablosu!

Ortak Konut Kredisi Kampanyası kapsamında 1 milyon TL konut kredisi için 120 ay vadeli taksit paketi, tek başına çekilmesi durumunda aylık 39.2023 TL’dir. Ancak 5 kişinin ortak çekmesi durumunda aylık taksit tutarı düşecek ve kişi başı 7.860 TL olacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.