EkonomiGenelTürkiye

Kasım Ayı İçin Banka Emekli Promosyonları Açıklandı

**Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası ve ING Bank Emekli Promosyonu Kasım Ayı Açıklaması**

Emekli maaşı promosyonu, milyonlarca emeklinin merakla beklediği bir konu. Kasım ayı itibarıyla bankalar da emekli promosyonu tekliflerini açıklamaya başladılar. Ekim ayında gerçekleşen güncellemelerle birlikte emekli maaşı promosyonları çift haneli rakamlara ulaşmış ve bu durum uzun bir aradan sonra ilk kez gerçekleşmişti. Şimdi ise Kasım ayının ilk güncellemelerine bakalım. İşte bankaların açıkladığı promosyon rakamları:

**Akbank Emekli Maaşı Promosyonu Kasım 2023**

Akbank, resmi bir duyuru yaparak Kasım ayında ödeyeceği promosyon miktarını açıkladı. İlgili açıklamada “SGK Emekli Maaşını Akbank’tan Alanlara 10.000 TL’ye Varan Promosyon, Ek Olarak 2.000 TL Chip-Para ve Toplamda 12.000 TL Ödül Fırsatı!” denildi. Bu promosyondan faydalanmak isteyen SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklileri, 01-30 Kasım 2023 tarihleri arasında emekli maaşlarını Akbank’a taşımaları ve 3 yıl boyunca maaşlarını bu bankadan almalarını taahhüt etmeleri durumunda, 10.000 TL’ye varan promosyondan yararlanabilecekler. Ayrıca kampanya süresince, Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak olan her bir otomatik fatura ödeme talimatı için 400 TL olmak üzere toplamda 2.000 TL chip-para ile 12.000 TL’ye kadar ödül fırsatı sunulacak.

**Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu Kasım 2023**

Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere yönelik yapılan açıklamada, “9.000 TL’ye Kadar Emekli Promosyonu Yapı Kredi’de! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, ‘Emeklilik Paketi’ avantajlarından yararlanmak için emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankası’ndan almaları yeterli olacak” denildi. Bu promosyon kapsamında, emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’ndan alan emekliler, 9.000 TL’ye kadar değişen miktarlarda promosyondan yararlanabilecekler.

**İş Bankası Emekli Maaşı Promosyonu Kasım 2023**

İş Bankası, “Bi’ emekli olayım, ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler emekli maaşını İş Bankası’ndan alıyor, 7.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor. Siz de emekli maaşınızı İşCep’ten kolayca İş Bankası’na taşıyabilir, promosyon talebinde bulunabilirsiniz” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu promosyon kapsamında, emekli maaşını İş Bankası’ndan alan emekliler, 7.500 TL’ye kadar nakit promosyondan faydalanabilecekler.

**Garanti BBVA Emekli Maaş Promosyonu Kasım 2023**

Garanti BBVA, emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise 7.500 TL nakit promosyon avantajı sunduğunu duyurdu. Kasım 2023 sonuna kadar, 3 yıl süresince gelir veya aylıklarını Garanti BBVA bankasından almayı taahhüt eden emekli müşteriler, belirtilen tutarlarda promosyon fırsatından yararlanabilecekler.

Yukarıda açıklanan promosyonlar, emeklilerin maaşlarını taşıyacakları bankayı seçerken göz önünde bulundurmaları gereken önemli detayları içermektedir.

Kasım Ayı İçin Banka Emekli Promosyonları Açıklandı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.