EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası müşterileri için son gün: 2 gün kaldı! 23.59’a kadar süre var.

**Ziraat Bankası’ndan İngilizce Eğitim Seti İndirim Kampanyası**

**YÜZDE 10 İNDİRİM YAPILACAK**

Ziraat Bankası, Limasollu Naci’den alınacak İngilizce Seti + 6 Ay Online Kurs + 3 Ay Bire Bir Canlı Ders Bir Arada eğitim paketinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor.

**KAMPANYA KOŞULLARI**

Kampanya süresi 5 Ekim – 5 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerlidir. İndirimli kampanyadan faydalanmak için aşağıdaki kampanya koşullarına uyulması gerekmektedir:

– İndirim sadece İngilizce Seti + 6 Ay Online Kurs + 3 Ay Bire Bir Canlı Ders Bir Arada paketi için geçerlidir.
– İndirimli ödeme sadece https://www.limasollunaci.com/ln-ingilizce-egitim-setleri-3-kur-online-ingilizce-konusma-kursu adresinden yapılan ödemelerde geçerlidir.
– Kampanyadan faydalanabilmek için “Sepet” adımında yer alan “İndirim Kodu” alanına ZRBK10 yazılmalıdır. Sepet tutarı, indirimli tutar olarak revize edildikten sonra ödeme tamamlanmalıdır.
– Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kart sahipleri kampanyadan faydalanabilir.
– İndirimli fiyat sadece kredi kartı ve banka kartı özellikli Bankkart’lara uygulanacaktır.

Ziraat Bankası, açıklamasında kampanyanın peşin ve taksitli yapılan işlemler için geçerli olduğunu belirtmektedir. Ayrıca kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Bu kampanya ile İngilizce öğrenmek isteyenlerin son 2 günü kalmıştır. Detaylı bilgilere ve kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. İngilizce eğitim alırken indirimli fiyat avantajından faydalanmak için bu kampanyayı kaçırmamanızı öneririz.

Ziraat Bankası müşterileri için son gün: 2 gün kaldı! 23.59'a kadar süre var.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.