EkonomiGenelTürkiye

Üniversite Hastaneleri 41 Sağlık Memuru ve Personel İş İlanı

Sağlık Alanında İş İlanları

Üniversite Hastanesi Sağlık Memuru ve Personel Alımı İçin İlanlar

Üniversite Hastanesi, kendi bünyesinde sağlık memuru ve personel alımı yapmak için ilanlarını duyurdu. Bu ilanlarda toplamda 41 kadro bulunmaktadır. Lise, önlisans ve lisans mezunları başvurabilirler. Ayrıca, ikamet şartı olmadığı belirtilmiş ve aşağıda verilen gerekli şartları sağlayan adayların başvurularının kabul edileceği belirtilmiştir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın detaylarını sizler için sunuyoruz.

Kamu Memur Alımları ve Detayları

Bozok Üniversitesi Hastanesi 35 Kamu Personel Alımı

Yozgat iş ilanları kategorisinde, Bozok Üniversitesi Hastanesi tarafından güncel bir ilan yayımlanmıştır. İlan şartlarına göre en az lise mezunu adaylar arasından 35 kamu personeli alımı yapılacağı açıklanmıştır. Alımlar röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, hemşire, biyolog, eczacı, büro personeli ve sağlık personeli kadrolarında gerçekleşecektir.

2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan lise mezunlarının P-94, önlisans mezunlarının P-93 ve lisans mezunlarının ise P-3 puan türünde başvuru yapılan kurum tarafından istenen taban puana sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların, başvurularını yapmak istedikleri bölümlerde eğitim almış olmaları gerekmektedir.

Güncel ilana başvurular, 9 Ekim 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi ise 23 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar başvurularını ilgili kurumun resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapacaklardır. Posta veya e-posta ile yapılan başvurular kabul edilmemektedir.

Başvurular ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakırçay Üniversitesi 6 Memur Alım İlanı

İzmir iş ilanları kategorisinde Bakırçay Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre, 4 büro personeli ve 2 destek personeli alımı yapılacaktır. Büro personeli kadrosuna başvuru yapacak adayların Türkçe öğretmenliği veya Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği bölümü mezunu olmaları gerekmektedir. Destek personeli kadrosuna başvuru yapacak adayların ise en az lise mezunu olmaları yeterlidir. Başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi 23 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvurular ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Üniversite Hastaneleri 41 Sağlık Memuru ve Personel İş İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.