EkonomiGenelTürkiye

Başlığın yeniden düzenlenmiş hali: “8-9-10 Ağustos’ta zamlı maaşa ek 1900 TL ödeme, Bağkur, SSK, 4A-4B-4C emeklileri için SON DAKİKA açıklandı!”

Emekli Maaşı Alanlara %25 Zam Müjdesi

Emekli Maaşı Alanlara Ek Ödeme Müjdesi!

Emekli maaşı alanlara geçtiğimiz günlerde zam müjdesi verilmişti. %25 oranında zamla birlikte emekli maaşları yeniden hesaplandı. Fakat emekliye müjdeler bunlarla sınırlı değil. 4A, 4B, 4C emeklisine maaş farkı ödemesi müjdesi de geldi. Geçtiğimiz hafta tamamlanan maaş farkı ödemeleri Ağustos ayında da devam edecek. Ay sonuna kadar emekliye tam 1900 TL’lik ek ödeme yatacak. Yani emekli maaşı alan vatandaşlar bu ay zamma ek 1900 TL fark ödemesi alacak. Sevindirici gelişmelerin detayları belli oldu. İşte son dakika emekli maaş farkı haberleri…

Zamlı Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenecek?

Temmuz ayında zamlı maaşlarına kavuşan emekli vatandaşların gözü şimdi Ağustos ayında. %25’lik zam emekliyi tatmin etmese de şu an için bir ek zam haberi gelmedi. Bu sebeple emekliler gözünü maaş farkı ödemelerine çevirdi. Temmuz ayı maaş farkı ödemeleri geçtiğimiz günlerde emeklinin hesabına yansımıştı. Şimdi de Ağustos ayı ödemeleri için geri sayım başladı. Emekliye Ağustos ayında da 1900 TL’lik zam farkı yatacak. Tarihler belli oldu, 10, 11, 12 Ağustos tarihlerinde emekli bayram edecek. Emekli maaş farkı ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Emekliye 1900 TL Maaş Farkı Ödemesi

Bildiğiniz üzere emekli maaşlarına yapılan zamların ardından maaş farkı da gündeme gelmişti. Temmuz ayı maaş farkı ödemeleri 27, 28, 29 Temmuz tarihlerinde hak sahiplerinin hesaplarına yatmıştı. Şimdi de Ağustos ayı zam farkı ödemelerini bekliyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklama ile birlikte Ağustos ayı zam farkı ödemeleri için tarih verildi. Son dakika duyurusuyla emekliye sevinç kaynağı olan bu gelişme yaşandı. SGK, zam farkı ödemelerinin emeklilerin IBAN numaralarına 8, 9, 10 Ağustos 2023 tarihlerinde yatırılacağını açıkladı. 2 milyon emekli zam farkı ödemelerini ATM’den çekebilecek.

Emekliye Ek Zam Var Mı?

Emekli maaşlarına ek zam konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor. Temmuz ayı zammı emekliler için yetersiz kalmıştı. Bu sebeple bir süredir ek zam talepleri yapılmaya başlandı. 16 milyon emekli için de ek zam kararı alındı. Seyyanen zam uygulanacak ve tarih olarak Ekim ayı işaret edildi. Detaylı açıklamanın ise önümüzdeki günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılması bekleniyor.

Başlığın yeniden düzenlenmiş hali:

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.