EkonomiGenelTürkiye

“Migros’ta 14 Ağustos’a kadar bulaşık makinesi tabletinde indirim!”

MİGROS, BULAŞIK MAKİNESİ TABLETİ VE DETERJANLARINDA İNDİRİM KAMPANYASI DÜZENLİYOR

Migros Sanal Market, indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Marketin internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde kısa süreliğine büyük indirimler yapılmaktadır. Bu sefer bulaşık makinesi tableti ve deterjan ürünleri için özel bir kampanya düzenlendi. Kampanyaya göre seçili ürünlerde sepette %25 indirim yapılmaktadır. Kampanyanın detaylarına bir göz atalım.

Bulaşık Makinesi Tabletleri ve Deterjanlarında %25 İndirim

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşların alım gücü düşmüştür. Bu durumda marketler tarafından sunulan indirimlerin takibi önem kazanmaktadır.

Migros Yeni İndirim Kampanyasını Duyurdu

Migros, 11 Ağustos ile 14 Ağustos tarihleri arasında Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili bulaşık makinesi ürünlerinde %25 indirim yaptığını duyurdu. Bu kampanyadan faydalanmak için Migros Sanal Market üzerinden alışveriş yapmanız gerekmektedir.

Kampanyadaki indirimli ürünler arasında Migroskop ürünleri ve Migros markalı ürünler bulunmamaktadır. Ayrıca kampanya stoklarla sınırlıdır ve ürünler dönemsel olarak değişebilmektedir. Bu nedenle, belirtilen süre içerisinde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Ancak, kampanya koşullarını sağladığınız takdirde indirimden faydalanabilirsiniz.

İndirimli ürünler arasında bulaşık makinesi tabletleri ve deterjanlar bulunmaktadır. Hangi markalara ait ürünlerin indirimli olduğunu inceleyebilirsiniz.

Kampanya Detayları

– Migros Sanal Market üzerinden alışveriş yapmanız gerekmektedir.
– Kampanya, 11 Ağustos ile 14 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir.
– Kampanyadan Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde yararlanabilirsiniz.
– Deterjanlar ve bulaşık makinesi tabletleri kampanyaya dahildir.
– Migroskop ürünleri ve Migros markalı ürünler kampanyaya dahil değildir.
– Kampanyalı ürünler stoklarla sınırlıdır ve değişebilir.
– Siparişlerinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunması durumunda kampanya koşullarını sağladığınız takdirde indirimden faydalanabilirsiniz.

Bu tür kampanyalardan anında haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. En güncel haberleri sizlere sunmak için sürekli çalışıyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.