EkonomiGenelTürkiye

Cumhurbaşkanı, Emeklilere 18 Eylül’de 9.900 TL Ek Ödeme Yapacak!

**Finansbank, Emeklilere Rekor Promosyon ve Ek Ödeme İle Müjde Veriyor**

Emekliye ek ödeme ve promosyon müjdesi, Finansbank tarafından duyuruldu. Banka, emekli vatandaşlara 9900 TL ek ödeme sağlayacak. Son zamanda emekli maaşlarına yapılan zam oranlarının artmasıyla birlikte, Finansbank da emekli müşteri kazanma yarışına katıldı. Milyonlarca emekliye kapılarını açan Finansbank, promosyon fırsatlarını en üst düzeye çıkardı. Diğer bankalarla karşılaştırıldığında, Finansbank’tan çok daha avantajlı bir fırsat elde edebilirsiniz. Bankayla anlaşma yapan herkese 9900 TL ödeme sağlanacak.

**Emeklilere Eylül Ayı İçinde Yapılan Bir Müjde Daha**

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere peş peşe müjdeler veriyor. 29 Ekim’de verilecek olan 5000 TL’lik ikramiye öncesinde, Eylül ayı bitmeden emekliye bir ödeme yapılacak. 4A, 4B ve 4C emeklilerinin tamamına, yeni bir ek ödeme fırsatı sunuldu. Eylül ayı promosyon ücretlerinde artış meydana geldi. Özellikle Finansbank’ın promosyon rakamları zirveye tırmandı. Emekli maaşı alanlara, 9900 TL’ye kadar promosyon ve ek ödeme imkanı ortaya çıktı.

**Finansbank’tan Rekor Promosyon ve Ek Ödeme Müjdesi**

Finansbank, emekli olan vatandaşlara rekor promosyon ve ek ödeme müjdesi verdi. Banka, 9900 TL ek ödeme sağlayacak. Finansbank, son zamanlarda yılda 2 kez yapılan emekli zam oranlarının artmasıyla birlikte, diğer bankalarda emekli müşteri kazanma yarışına girdi. Milyonlarca emekli için kapılarını açan banka, promosyon fırsatlarını zirveye taşıdı. Finansbank ile diğer bankaları karşılaştırdığınızda, çok daha avantajlı bir fırsat elde edebilirsiniz. Banka ile anlaşma yapan herkese 9900 TL ödeme yapılacak.

Bu ek ödeme ve promosyon fırsatının detayları için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı, Emeklilere 18 Eylül'de 9.900 TL Ek Ödeme Yapacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.