EkonomiGenelTürkiye

Altın Fiyatları Kontrol Edilmeli! Kuyumcular 11.188 TL’ye Altına Avcılık Yapıyor!

Kıyıda köşede yastık altında altın olan hemen kontrol etsin! Kuyumcular tanesini 11.188 TL’den fellik fellik arıyor

Kıymetli altını yastık altında saklayanlar dikkat! ABD Merkez Bankası FED’in açıklamasından sonra, altın fiyatları kısa bir süre düşse de güçlü taleple tekrar yükselişe geçti.

Elinde altını olanlar için yükselen talepler:

Kuyumcular, düğün sezonunun yaklaşmasıyla beraber çeyrek, yarım ve Cumhuriyet altını talebinde büyük bir artış olduğunu belirtiyor. Özellikle vatandaşlar, artık gram altını tercih etmek yerine bilezik takmayıp, Cumhuriyet altını almaya yöneliyorlar. Ayrıca, yatırım yapmak isteyen kişiler de Cumhuriyet altınına yönelerek piyasada bir talep yaratıyor.

İslam Memiş, altın hakkında son yorumunu paylaştı! Altının seyri ne olacak, gram altının fiyatı düşecek mi, yükselecek mi?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in son açıklamalarına göre, “Gram altında hikaye bambaşka. Ucuz bir altın mevcut değil. Altın yatırımcısı, internet fiyatı ile serbest piyasalar arasında 50 liralık bir fiyat farkını kabul etmeli. Gram altında 1700 doları beklemiyorum. Fiziki tarafta gram altın 1710 TL seviyesinde bulunuyor. Ekranlarda 1650 TL seviyeleri görünse de bunların hiçbir geçerliliği yok.”

Gram altın bu hafta 1700 TL seviyesine gelmedi. Altın, gümüş, gram altın ve gram gümüş tarafında önemli bir uyarı yapıyoruz. Bu seviyeler dip noktalar olup, hızlı ataklar görebiliriz. Alım yapmayı düşünenler bu fırsatları iyi değerlendirmeliler. Beklentimiz pozitif yönlü olup, ekim ayı itibarıyla 1820, 1820, 1880 TL hatta doların agresif bir şekilde yükselme durumunda 2000 TL’ye kadar çıkabilecek bir gram altın olabilir.”

Kuyumcular, Cumhuriyet altınını hızlı bir şekilde arıyor! Cumhuriyet altını alış-satış fiyatı ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları düşüşten sonra tekrar yükselişe geçtiğinde, kuyumcular Cumhuriyet altını alımlarına hız verdi. Cumhuriyet altını alış fiyatı 11.182 TL olarak belirlendi. 22 ay bilezik gram alış fiyatı 1.568 TL ve satış fiyatı ise 1.581 TL olarak açıklandı. 24 ayar gram altın fiyatı 1.661 TL iken, çeyrek altın fiyatı 2.797 TL olarak duyuruldu.

NOT: Burada yer alan bilgiler, haberde adı geçen kişilerin açıklamalarından derlenmiştir. Yatırım tavsiyesi vermek amaçlı değildir.

Altın Fiyatları Kontrol Edilmeli! Kuyumcular 11.188 TL'ye Altına Avcılık Yapıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.