EkonomiGenelTürkiye

Ağustos Ayında Ziraat Bankası Emeklilere 16.500 TL Hediye Ediyor

Emeklilere Özel Maaş Promosyonları İle Ek Gelir İmkanı

Emekli maaş promosyonları değişiyor

Emekli maaş promosyonları, son zamanlarda emekliler için önemli bir destek haline geldi. Emekli maaş promosyonu kampanyaları aracılığıyla bankalardan alınan ödemeler, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısını bir ölçüde hafifletebilmektedir. Bu sayede emeklilerin bütçelerinde bir iyileşme sağlanmaktadır. Ancak, emekli maaş promosyonunun hangi bankadan alındığı da büyük bir etkiye sahiptir.

Ziraat Bankası Emekli Maaş Promosyonu Ne Kadar?

Ziraat Bankası, emeklilere maaş promosyonu olarak ödediği miktarlarla ilgili bir tarife uygulamaktadır. Bu tarife, emekli maaşlarına göre farklı ödemeler yapılmaktadır. Emekliler, bu ödemeleri geri ödemesiz şekilde alabilmektedir.

Emekli maaşlarının miktarına göre yapılan tarife ayrımı doğrultusunda şu promosyon ödemeleri yapılmaktadır:

– Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL
– Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL
– Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL
– Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

Ek Ödeme İmkanı Var!

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere ihtiyaç kredisi gibi ek ödeme imkanı sunmaktadır. Bu krediyi kullanan emekliler, nakit ödemeleri kendi hesaplarına aktarabilmektedir. Emekli maaşlarının 1,5 katı kadar olan bu ihtiyaç kredileri sayesinde emekliler, nakit sıkışıklıklarını çözebilmektedir.

Bir örnek vermek gerekirse, bir emekli müşterinin maaşı 8.000 TL ise önce Ziraat Bankası 4.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapmaktadır. Bunun üzerine ek olarak 12.000 TL ihtiyaç kredisi verilmektedir. Bu durumda, emekli müşterinin banka hesabına yatan toplam para 16.500 TL olmaktadır.

Öte yandan Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için emekli müşterinin öncelikle maaşını bu bankaya taşıması ve ardından da 3 yıl boyunca başka bir bankaya taşımama taahhüdü vermesi gerekmektedir.

Ağustos Ayında Ziraat Bankası Emeklilere 16.500 TL Hediye Ediyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.