EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası: İhtiyaç Taşıt Konut Kredisi ve 32 Günlük Vadeli Mevduat Faiz Oranları Güncellendi

Ziraat Bankası ihtiyaç taşıt konut kredisi ve 32 günlük vadeli mevduat faiz oranı değişti – Bankaların kredi faiz oranları hızla yükselmeye devam ederken kamu bankaları bu duruma çözüm olarak daha düşük faiz oranlarıyla borçlanma imkanı sunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI DEĞİŞTİ! İHTİYAÇ TAŞIT VE KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI GÜNCELLENDİ…

Kamu bankaları, Ağustos ayı itibarıyla faiz oranlarını güncellemeye devam etmektedir. Ziraat Bankası da bu güncellemelerden etkilenmiş ve tüm kredi faiz oranlarını yeniden düzenlemiştir. Hem ihtiyaç kredisi hem de vadeli mevduat hesabı faiz oranı değişmiştir.

İhtiyaç kredisi paketinde ne yazık ki faiz oranları yükselmiştir. 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit tutarı 2 bin 532 TL olarak belirlenmiştir.

Taşıt kredisi kullanmak isteyen kişiler için güncel taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2,65 olarak revize edilmiştir. Bu oran üzerinden 48 ay vadeli taşıt kredisi alan kişilerin aylık taksit tutarı 4 bin 288 TL olacaktır.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı ise genişletilmiş konut kredisi paketi kampanyasıyla yüzde 0,89 olarak açıklanmıştır. Bu oran üzerinden 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisiyle aylık taksit tutarı 13 bin 594 TL olacaktır.

ZİRAAT BANKASI 32 GÜNLÜK VADELİ MEVDUAT HESABI FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, 250.000 TL’NİN 32 GÜNLÜK FAİZ GETİRİSİ KAÇ TL, NE KADAR?

32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı yüzde 30 olarak belirlenmiştir. Bu oran üzerinden 250 bin liranın 32 günlük faiz getirisi 7 bin 27 TL olacaktır.

Düzenlenen kampanyaların faiz oranları her gün güncellenmektedir. Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen kişilerin acele etmeleri ve fırsatları kaçırmamaları gerekmektedir.

Ziraat Bankası: İhtiyaç Taşıt Konut Kredisi ve 32 Günlük Vadeli Mevduat Faiz Oranları Güncellendi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.