EkonomiGenelTürkiye

Enfes indirim! Toyota Corolla’da 180.000 TL avantaj sizi bekliyor!

TOYOTA COROLLA FİYATLARINDA İNDİRİM FIRSATI!

Otomobil piyasasında yaşanan fiyat artışları nedeniyle otomobil firmaları farklı satış politikaları benimsedi. Şirketler, satışların düşmesiyle birlikte indirimler ve kampanyaları bir arada uygulamaya başladı. Bu indirim kampanyalarının arasında yer alan Toyota, sıfır kilometre Toyota Corolla için müşterilere özel bir fırsat sunuyor.

TOYOTA COROLLA İÇİN ŞAŞIRTAN FİYAT TEKLİFİ!

50 yıllık geçmişe sahip olan Toyota Corolla, Ekim ayında müşterilere çok özel bir fiyat teklifiyle karşımıza çıkıyor. 1.5 Vision Multidrive S donanımlı Toyota Corolla’nın fiyatında tam 180.000 TL indirim uygulanmaktadır. Bu indirim kampanyası sayesinde Toyota Corolla almak oldukça avantajlı hale geliyor. Toyota, kampanya süresinin sonuna yaklaşıldığını duyurarak talepleri yetiştirmeye çalışmaktadır.

GÜNCEL FİYAT LİSTESİ!

  • – Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S: 1.002.800 TL
  • – Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 1.149.000 TL
  • – Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.228.550 TL
  • – Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.311.900 TL
  • – Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S: 1.430.000 TL

Toyota Corolla satın almayı düşünen müşterilere, firma tarafından 250.000 TL’ye kadar kredi desteği sunulmaktadır. Bu kredi desteğinden faydalananlar, daha düşük bir peşinat ödeyerek Toyota Corolla sahibi olabilmektedir.

Toyota Corolla için ÖTV’siz satış imkanı da bulunmaktadır. ÖTV muafiyeti sayesinde Toyota Corolla almak isteyenler için fiyatlar yarı yarıya düşmektedir. ÖTV muafiyeti hakkı, yüzde 90 ve üzerinde engeli olan vatandaşlara devlet tarafından sunulan bir imkandır.

Enfes indirim! Toyota Corolla'da 180.000 TL avantaj sizi bekliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.