EkonomiGenelTürkiye

Hyundai Bayon, Kona, i10, Elentra ve i20’yi şimdi al, Aralık 2023’te öde kampanyasıyla yakala!

Hyundai Kampanyasıyla Ayaklarınız Yerden Kesilecek! Bayon, Kona, i10, Elentra ve i20 Şimdi Al, Aralık 2023’te Öde!

HYUNDAİ 3 AY ERTELEMELİ TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yeni kampanya kapsamında, Hyundai tarafından sunulan “Şimdi Al, Aralık 2023’te Öde” avantajlı araç kredisinden yararlanmak isteyenler için başvuru şartları belirlendi. Kampanya, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Bu kredi kampanyası, gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımları ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımları için sunulmaktadır.

– Garanti BBVA tarafından tüm vade ve tutarlarda kredi kullanımları, %3,99’dan başlayan faiz oranları ile sunulmaktadır.
– Yapı Kredi tarafından tüm vade ve tutarlarda kredi kullanımları, %2,99’dan başlayan faiz oranları ile sunulmaktadır.
– TEB Oto Finans tarafından tüm vade ve tutarlardaki 3 ay ertelemeli kredi kullanımlarında ise faiz oranları %4,09’dan başlamaktadır.

Bu ertelemeli kredi kampanyasından yararlanmak için TEB Oto Finans tarafında Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması gerekmektedir. Tahsis ücreti ise kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Müşteri tarafından ödenen BSMV miktarı ise tahsis ücretinin %15’ine denk gelmektedir. Kampanya sınırları, BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalara tabidir.

Hyundai, kampanya koşullarında ve fiyatlarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Araçların satış fiyatları hakkında detaylı bilgi bayiler tarafından verilecektir. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için zaman daralmaktadır, hemen başvurunuzu yapın ve Hyundai’nin en çok satılan modelleri olan Bayon, Kona, i10, Elentra ve i20 araçlarına sahip olun!

Hyundai Bayon, Kona, i10, Elentra ve i20'yi şimdi al, Aralık 2023'te öde kampanyasıyla yakala!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.