EkonomiGenelTürkiye

Honda ve Fiat markalarının otomatik vitesli otomobillerinde indirim yapıldı.

Ucuz Sıfır Kilometre Araç Bulmanın Zorluğu

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar, çip krizi ve KDV zammı gibi etkenler sıfır kilometre araç almak isteyen tüketiciler için giderek zorlu hale geliyor. Bu etkenlerle birlikte araç fiyatları rekor seviyelere ulaşmış durumda. Temmuz ayında ortalama olarak üç kez artan fiyatlar, birçok tüketiciyi maddi açıdan zor durumda bırakırken, daha ucuz otomobil arayışını da beraberinde getirdi.

Ucuz Araç Bulma Mücadelesi

800 bin TL’nin altında sıfır kilometre araç bulma çabası her geçen gün daha da zorlaşıyor. Bu durum, Fiat Egea gibi en uygun fiyatlı araçların bile rekor zamlarla satışa çıkmasına neden oldu. Ancak Egea’nın tasarımı ve donanımı, fiyatına rağmen tüketiciler tarafından olumlu karşılanıyor.

Fiat Egea’nın Yeni Fiyatı

İtalya’nın tanınmış otomobil markası Fiat, hem kendi model yelpazesinde hem de Türkiye’nin en uygun fiyatlı araçları arasında yer alan Egea modeli için fiyat güncellemesi yaptı. Egea’nın en temel donanım paketi olan Easy versiyonu için belirlenen fiyat, 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT- Easy- Otomatik- Dizel modeli için 1.079.830 TL oldu. Bu fiyat, kampanyalı olarak 1.069.830 TL’ye düşebiliyor.

Honda’dan Sürpriz Fiyatlar

Japonya’nın önemli otomobil üreticilerinden Honda ise, en düşük fiyatlı modeli olan City ile Fiat Egea’nın Easy versiyonuna rakip oldu. Firma, City modelinin versiyonları için güncel satış fiyatlarını şöyle belirledi: City 1.5 VTEC- Benzin- Otomatik- Elegance versiyonu 976.000 TL ve City 1.5 L VTEC- Benzin- Otomatik- Executive versiyonu ise 1.004.000 TL.

Not: Araç fiyatlarına yeni zamlar gelmiş olabilir. Yetkili satış noktalarından güncel fiyatları öğrenmekle ilgili daha iyi olacaktır. Piyasaların sürekli değişken olması nedeniyle verilerin anlık olarak doğru olduğu kesin değildir.

Honda ve Fiat markalarının otomatik vitesli otomobillerinde indirim yapıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.