EkonomiGenelTürkiye

“Sıfır Araçlara 6 Ay Erteleme İçin Son 3 Gün! Bankalardan Sürpriz Açıklama”

**Özel Bankalar, Otomobil Kredisi Kampanyası ile Aracınızı Kolayca Almanızı Sağlıyor**

30 Eylül’e Kadar Geçerli

Bugünlerde otomobil fiyatlarının artmasıyla birlikte birçok insan birikimleriyle otomobil sahibi olmada zorluk yaşıyor. Bu konuda size yardımcı olmak adına bazı bankalar harekete geçti. TEB, Yapı Kredi ve Garanti Bankası lider bankalar olarak vatandaşların araç sahibi olmalarını sağlamak amacıyla esnek ödeme imkanı sunarak kredi desteği sağlıyor. Bu 3 özel banka, 6 ay erteleme imkanı ile bir kredi kampanyası düzenlemiştir.

Kampanya Detayları Açıklandı

Detaylar Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası tarafından açıklanmıştır. Garanti Bankası, faiz oranı %3.99 olan kredi kampanyasıyla 6 ay sonra ödemeye başlama imkanı sağlıyor. Farklı vade ve tutarlarda 6 ay erteleme imkanı sunuluyor. Yapı Kredi Bankası ise %3.49’dan başlayan cazip faiz oranlarıyla kredi imkanı sunmakta. Türkiye Ekonomi Bankası ise oto finans kredi kampanyasıyla %3.69’dan başlayan faiz oranları ile 3 ay erteleme imkanı sağlayarak kredi desteği sunuyor. Bu kredi seçenekleri sadece gerçek kişiler tarafından bireysel taşıt alımlarında kullanılabilmektedir. Tüzel müşteriler ise perakende kanalıyla yapılan taşıt alımları için bu krediyi değerlendirebilirler. Belirli modeller için geçerli olan kampanya sayesinde yeni araç satın alan müşterilere %3.49 ile %3.99 arasında değişen faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca 6 aya kadar ödemesiz dönemli kredi desteğinden de faydalanabilirsiniz.

**Yeni Aracınızı Almak Artık Daha Kolay!**

Aracınızı hayal ettiğiniz gibi hayata geçirmek için TEB, Yapı Kredi ve Garanti Bankası tarafından sunulan özel taşıt kredisi kampanyasını kaçırmayın. Bu kampanya sayesinde maddi yük altına girmeden istediğiniz araca sahip olabilmeniz mümkün. Otomobil fiyatlarının yükseldiği günümüzde birçok insan araç almakta zorlanıyor. Ancak bu bankaların sunduğu esnek ödeme imkanı ile hayallerinizi gerçekleştirmek artık çok daha kolay.

**Son Tarihi 30 Eylül**

30 Eylül tarihine kadar geçerli olan bu özel otomobil kredisi kampanyası ile Hyundai otomobil sahibi olmak isteyenler için erişilebilirlik daha kolay hale geliyor. Kampanyaya Türkiye Ekonomi Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Garanti BBVA ortaklığıyla 6 ay erteleme imkanı sağlanıyor. Siz de bu inanılmaz fırsattan 30 Eylül 2023 tarihine kadar yararlanabilirsiniz.

**Kampanya Detayları Duyuruldu**

Bu özel kampanya hakkında detaylar 3 özel banka tarafından açıklandı. Garanti Bankası tarafından sunulan kredi kampanyası, 6 ay sonra ödemeye başlama imkanı ve %3.99 faiz oranıyla sunuluyor. Farklı vade ve tutarlarda 6 ay erteleme imkanı bulunmaktadır. Yapı Kredi Bankası ise cazip faiz oranlarıyla (%3.49’dan başlayan) kredi imkanı sunmaktadır. Türkiye Ekonomi Bankası ise %3.69’dan başlayan faiz oranlarıyla 3 ay erteleme imkanı sunarak kredi desteği sağlamaktadır. Bu kredi seçeneklerini gerçek kişiler bireysel taşıt alımlarında kullanabileceklerdir. Tüzel müşteriler ise parakende kanalıyla yapılan taşıt alımları için bu krediyi değerlendirebilirler. Belirli modeller için geçerli olan kampanya kapsamında, yeni araç satın alan müşterilere %3.49 ile %3.99 arasında değişen faiz oranlarıyla kredi hakkı verilmektedir. Ayrıca 6 aya kadar ödemesiz dönemli kredi desteğinden de faydalanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.