EkonomiGenelTürkiye

“Garanti Bankası hesabı olanlara 1000 TL hediye müjdesi! Geri ödemesiz, mobilden başvurun!”

Garanti BBVA Müşterilerine 1.000 TL Bonus Fırsatı!

Garanti BBVA, Eylül ayına özel olarak sunduğu güncel kampanyalarıyla müşterilerine ve potansiyel müşterilere dikkat çekiyor. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalara göre, farklı sektörlerde yapılacak alışverişlerde sağlanacak bonuslara, faizsiz kredi ve nakit avans fırsatına, yakınlarını davet edenlere 1.000 TL’ye kadar bonus verileceği belirtiliyor. Kampanya detayları ve mobil uygulama müşterilerine sunulan 1.000 TL bonus hakkında bilgiler de Garanti BBVA resmi internet sitesinde açıkça yer almaktadır.

1.000 TL Bonus Fırsatı Garanti Bankası’nda!

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Eylül 2023 tarihinde başlayacak ve 30 Eylül 2023 tarihinde sona erecek olan bu 1.000 TL bonus kampanyasından Garanti BBVA’nın dijital kanallar üzerinden temassız müşteri olma seçeneğiyle müşteri olan kişiler faydalanabilecekler. 1.000 TL’lik bonusu kazanabilmek için temassız müşteri olan kişilerin bonus kredi kartı, money bonus kredi kartı veya money bonus kredi kartı başvurularının onaylanması ve ilgili kartlarıyla 20 Ekim tarihine kadar ilk alışverişlerinde tek seferde 1.000 TL ve üzeri harcama yapmaları gerekmektedir.

Garanti BBVA tarafından sunulan bu bonus kampanyasından yararlanmak için şubeye gitmenize gerek yok. Eylül ayına özel olarak sunulan bu kampanyalar, Garanti müşterileri tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Bunlardan biri de 1.000 TL bonus kazanma fırsatıdır! Hemen başvurun ve 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 1.000 TL bonus kazanın. Acele etmeniz önemlidir çünkü bu kampanya sadece 30 Eylül tarihine kadar geçerlidir. Eylül ayına özel kampanya fırsatları ve detayları için Garanti BBVA’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.