EkonomiGenelTürkiye

ESK KPSS’siz Kamu İşçi Alımı İlanları – İŞKUR başvurusu avantajıyla

Et ve Süt Kurumu Kamu İşçi Alımı – İş Başvurusu, Şartları ve Süreci

Et ve Süt Kurumu’nun Kamu İşçi Alımı

İş bulmak isteyenler için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan KPSS şartı olmayan personel alımı ilanları büyük bir fırsat sunuyor. Et ve Süt Kurumu da bu imkandan yararlanarak 2 farklı branşta personel alımı gerçekleştirecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda belirtilen iş ilan numaralarını kullanarak başvurularını internet üzerinden Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapabilirler. Başvurular 25 Eylül 2023 tarihine kadar kabul edilecektir.

Et ve Et Ürünleri İşletmecisi Alımı – 2 Kadro

Alım süreci Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Et Balık Kurumu (EBK) ve İŞKUR işbirliğiyle gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak isteyenlerin Et İşçiliği ve Kasaplık (SEKAP) sertifikasına veya Kasaplık (Ustalık veya Kalfalık) belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelik” kapsamında belirtilen “Mesleki Eğitim Belgelerinden ” birisine (Tehlikeli ve Çok Tehlikeli işlerde Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği ve Buna Eşdeğer) sahip olmak veya Et Endüstrisi alanında eğitim almış olmak gerekmektedir.

Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden 00007804393 ilan numarası ile elektronik ortamda yapılacaktır. Başvuruların Erzincan ilinde gerçekleştirileceği belirtilmiştir. En az lise mezunu olan ve 18 ile 40 yaş arasında olan adaylar başvuruda bulunabilirler.

Sıhhi Tesisatçı Alımı – 1 Kadro

Bu alım için başvuruda bulunacak adayların Soğutma ve Havalandırma, Soğutma ve İklimlendirme, Tesisat Teknolojisi ve Metal Teknolojisi alanlarında ortaöğretim (lise ve dengi) eğitim almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, Meslek Yüksek Okulu Ön lisans programlarında Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknolojisi bölümlerinden mezun olmak şarttır.

Başvurular 00007803985 İŞKUR ilanı numarası kullanılarak yapılabilecektir. Bu kadro için 18 ile 35 yaş arasındaki adayların başvuruları kabul edilecektir.

ESK KPSS’siz Kamu İşçi Alımı İlanları - İŞKUR başvurusu avantajıyla

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.