EkonomiGenelTürkiye

Renault Clio’nun Yenilenen Özellikleri ve Güncellenen Fiyat Listesi

Renault Clio Türkiye’de Yenileniyor: Yeni Tasarımı ve Özellikleri
Renault Clio yenilendi! Türkiye’de uzun bir süredir üzerinde çalışılan yenilenmiş versiyonu bugün satışa sunuldu. Renault’un Bursa fabrikasında üretilen ve kült modelleri arasında yer alan Renault Clio’nun Equilibre ve Evoluiton versiyonlarıyla birlikte hybrid versiyonu da satışa çıkarıldı. Yapılan açıklamaya göre Renault Clio’nun dış tasarımında da bazı değişiklikler yapıldı.

Yenilenmiş Renault Clio’da Neler Değişti?
Yeni Renault Clio daha dikkat çekici ve zarif bir görünüme sahip olacak. Markanın yeni kimliği far imzasında görülebilecek. İç tasarımda ise yeni döşemeler ve biyolojik kaynaklı malzemeler kullanılarak yenilikler yapıldı. Yeni Clio, beyaz, yıldız siyah, mineral gri, demir mavi, alev kırmızı, mercan turuncu ve üç katmanlı kaya gri gibi 7 farklı gövde rengi seçeneğiyle satışa sunulacak.

Yeni tasarımda ön konsola 7 inç dijital ekran entegre edildi. Arka yolcu alanı daha da genişletildi ve bagaj hacmi 391 litreye çıkarıldı. Gelişmiş sürüş destek sistemleri olan yeni Clio, trafik işaretlerini tanıma sistemi, aktif acil fren destek sistemi ve 360 derece kamera gibi özelliklerle donatıldı.

Fiyat Listesi Belli Oldu!
Yenilenmiş Renault Clio’nun makyajlanmış modelleri aşağıdaki fiyatlarla satışa sunuldu:

– Renault Clio equilibre 1.0 Sce 65 hp: 826.900 TL
– Renault Clio equilibre 1.0 Tce x-tronic 90 hp: 921.900 TL
– Renault Clio evolution 1.0 Tce x-tronic 90 hp: 959.900 TL
– Renault Clio techno esprit alpine 1.0 Tce x-tronic 90 hp: 1.023.900 TL
– Renault Clio techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145 hp: 1.248.900 TL

Renault Clio küresel çapta en çok satılan otomobiller arasında yer alıyor ve Türkiye’de bugüne kadar 600 binden fazla Renault Clio satıldı. Yeni versiyonunun sunduğu yenilikler ve teknolojik özelliklerle daha da dikkat çekeceğini söylemek mümkün. Yenilenmiş Renault Clio’nun Türkiye pazarında da başarılı bir satış grafiği yakalaması bekleniyor.

Renault Clio'nun Yenilenen Özellikleri ve Güncellenen Fiyat Listesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.