EkonomiGenelTürkiye

Güzelbahçe Belediyesi 2021 Personel Alımı İlan Kılavuzu

Belediye İş İlanları: Başvuru Şartları ve İlan Detayları

Güzelbahçe Belediyesi Personel Alımı İlanı

Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere kadın ve erkek adaylardan 11 personel alımı yapacağını duyurdu. İşe alınacak personeller, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında KPSS sınavına katılmış olma şartını taşımalıdır. Belediye tarafından gerçekleştirilecek sözlü ve uygulamalı sınav sonuçlarına göre personel alımı yapılacak. İlanın ayrıntıları ve gereklilikleri Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından sunulmuştur.

Kamu Personel Alımı İş İlanı Kadroları ve Kriterleri

  • 2 Mimar Alımı: Lisans düzeyinde Mimarlık bölümü mezunu olmanız gerekmektedir.
  • 1 Peyzaj Mimar Alımı: Lisans düzeyinde Peyzaj Mimarlığı bölümü mezunlarından alım yapılacaktır.
  • 1 Mühendis Alımı: İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olmanız gerekmektedir.
  • 2 Muhasebeci Alımı: İşletme, İktisat, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Maliye, Ekonomi, Ekonometri, Ekonomi ve Finans, Bankacılık, Finans ve Bankacılık, Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinden birinden mezun olmanız gerekmektedir.
  • 1 Tahsildar Alımı: Meslek Yüksek Okulu İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bankacılık, Banka ve Sigorta Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık, Finans, Finans ve Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe veya Maliye bölümlerinden birinden mezun olan adaylardan alım yapılacaktır.
  • 4 Zabıta Memuru Alımı: B sınıfı sürücü belgesine sahip olan ve Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, Adalet, Çevre Sağlığı, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Temizliği ve Denetimi Özel Güvenlik ve Koruma Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta) bölüm mezunlarından alım yapılacaktır.

Personel Alımı İş İlanı Müracaat Tarihi ve Şekli

Güzelbahçe Belediyesi personel alımı ilanına başvurular, 27 Ekim 2023 tarihinden itibaren başlayacak. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar başvurularını mesai saatleri içerisinde Güzelbahçe Belediyesi (Atatürk Mahallesi Kazım Dirik Caddesi no:46 Güzelbahçe, İZMİR) adresine şahsen yapmaları gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu için buraya tıklayınız.

Güzelbahçe Belediyesi 2021 Personel Alımı İlan Kılavuzu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.