EkonomiGenelTürkiye

Ekim Ayı Kampanyası: TC Kimlik ile 20.000 TL Ödeme Garanti Bankası’nda!

Garanti Bankası Ekim Ayı Kampanyası ile 20.000 TL’ye Kadar Nakit Kredi İmkanı!

Garanti Bankası, Ekim ayı kampanyası adı altında yapılan bu özel kampanyada, nakit kredi ihtiyacı olan bireysel müşterilere 3 ay ertelemeli yeni bir kredi paketi sunmaktadır. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen tüm müşterilere, 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapabilecekleri ve düşük faiz oranları ile kullandırılacak olan kredi imkanı sunulmaktadır.

18 Yaş Üzerindeki Vatandaşlar Bu Kampanyadan Yararlanabilir!

Garanti Bankası tarafından başlatılan bu kampanyada 18 yaş ve üzerinde olma şartı ve kredi puanının 1400 ve üzerinde olması gerekmektedir. Özellikle 20.000 TL’lik ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için kredi puanının 1400 ve üzerinde olması önemli bir detaydır. Başvuru işlemleri için bankanın mobil uygulaması veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Garanti Bankası üzerinden 20.000 TL’ye kadar nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını banka şubelerinde kimlik belgeleriyle yapabilirler ve sunulan 36 aylık vadeli krediden yararlanabilirler. Eğer kredi notunuz düşük veya hiç kredi geçmişiniz yoksa ve yine de başvuruda bulunmak istiyorsanız, banka şubelerine giderek kimliklerinizle birlikte başvuruda bulunabilirsiniz. Bu durumda son iş yerinizde en az 90 gün boyunca sigorta primi ödemesi yapılmış olması gerekmektedir. Bu şartı sağlıyorsanız 20.000 TL’lik kredi ödemesinden yararlanabilirsiniz.

Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu bu cazip kredi fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Üstelik bu krediden yararlanmak çok kolay. Krediyi kullanmak için yalnızca 2 şarta uyum sağlamanız gerekmektedir. 18 yaşınızdan büyük olmanız ve kredi puanınızın 1400 üzerinde olması, sadece bu 2 şarta uyum sağlayarak düşük faizli 20.000 TL’lik krediyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ekim Ayı Kampanyası: TC Kimlik ile 20.000 TL Ödeme Garanti Bankası'nda!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.