EkonomiGenelTürkiye

AFAD 40 Şehirde 215 Kamu Personeli Alacak! İş ve İşlemler Nasıl Yapılacak

AFAD Kamu Personeli Alımı İş İlanları

AFAD Kamu Personeli Alımı

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı taşra teşkilatı için 215 personel alımı yapılacaktır. Bu ilan kapsamında 40 farklı şehre yerleştirme yapılmaktadır. İşte AFAD kamu personeli alımı hakkında merak edilen tüm detaylar ve başvuru süreci:

AFAD Memur Alımı Başvuru Şekli

AFAD kamu personeli alımı başvuruları, 9 Ekim 2023 saat 10:00 ile 17 Ekim 2023 saat 17:00 arasında e-Devlet üzerinden yapılmaktadır. Başvurular, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden gerçekleştirilmelidir.

AFAD İşçi Alımı Genel Başvuru Şartları

  • Ortaöğretim Mezunları: Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Harita-Tapu-Kadastro, İnşaat Teknolojisi, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Kimya Teknolojisi, Makine ve Tasarım Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Ulaştırma Hizmetleri alanlarından veya bu alanlarla denk kabul edilen alanlardan mezun olmalıdır. Ayrıca, 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’nda KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmalıdır.
  • Önlisans Mezunları: Ön lisans düzeyinde öğretim veren kurumların “Acil Durum ve Afet Yönetimi” veya “Sivil Savunma ve İtfaiyecilik” programlarından veya bunlara denk kabul edilen programlardan mezun olmalıdır. Ayrıca, 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’nda KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmalıdır.

Not: Başvuru şartları ve parkur detayları başvuru kılavuzunda yer almaktadır ve detaylı incelenmelidir.

Kaynak: Kamupersonelialim.com

AFAD 40 Şehirde 215 Kamu Personeli Alacak! İş ve İşlemler Nasıl Yapılacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.