EkonomiGenelTürkiye

Banka hesabı olan kişilere 850 TL ödeme yapıldı! Hemen kontrol edin!

Banka Hesabı Olanlara 850 TL Ödeme Yapıldı – Sosyal Yardım Müjdesi

Banka hesabı olan herkes için büyük bir haber! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kimlik numarasının son hanesine göre ödemeleri hesaplara yatırmaya başladı.

Türkiye Aile Destek Programı’nda Kriterleri Taşıyanlara 850 TL Ödeme Yapıldı

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında başvuru sahiplerine aylık hane gelirine göre en düşük 850 TL ödemeler yapılmaya başlandı. Hak sahipleri, başvuru sırasında bildirdikleri banka hesaplarına ödemelerini alabilecekler.

Aile Bakanlığı Her Ay Minimum 850 TL Sosyal Yardım Ödeme Yapıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi olan kişilere her ay düzenli olarak sosyal yardım ödemesi yapıyor. Bu ödemeler, hane içinde kişi başına düşen aylık gelirin net asgari ücretin 1/3’ünden az olduğu durumlarda verilmektedir.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardım Ödemesi Hangi Şartlara Bağlıdır?

Aşırı yoksulluk sınırının altında kalan ve belirlenen tematik şartları taşıyan vatandaşlar, Aile Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerden faydalanabilirler. Bu yardımlardan yararlanmak için sadece gelir kriteri dikkate alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen kişilerin yukarıdaki şartları karşılaması gerekmektedir.

Türkiye Aile Destek Programı Her Ay Mı Ödenir? Ödeme Miktarı Ne Kadardır?

Türkiye Aile Destek Programı, aylık düzenli olarak ödenir ve ödeme miktarı hane halkı gelirine göre belirlenir. Ödemeler, en düşük 850 TL ve en yüksek 1250 TL arasında değişmektedir.

Banka hesabı olan kişilere 850 TL ödeme yapıldı! Hemen kontrol edin!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.