EkonomiGenelTürkiye

TOKİ’den sürpriz haber! Konut fiyatlarına yüzde 25 indirim fırsatı

TOKİ’den büyük müjde! Konut fiyatlarına yüzde 25 indirim müjdesi geldi – Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yılın ikinci peşin erken ödeme indirimi duyurusu geldi.

TOKİ’den büyük bir indirim fırsatı

TOKİ, konut ve işyeri alan kişileri hedefleyen indirim kampanyasıyla büyük bir müjde veriyor. İsteyen kişiler, peşin ödeme yaparak borçlarını kapatabilecek ve evlerinin tapularını hemen alabilecekler. Bu sayede vatandaşların yastık altı paraları ekonomiye kazandırılırken, TOKİ de yeni projeleri için kaynak temin etme imkanına kavuşuyor.

TOKİ Peşin Erken Ödeme İndirimi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamasına göre, önümüzdeki hafta başlayacak olan indirim kampanyasında peşin ödeme yapan vatandaşlara yüzde 25 indirim yapılacak. Bu indirimden faydalanmak isteyen kişiler, borçlarının dörtte birini ödeyerek indirimden yararlanabilecekler.

TOKİ Peşin Erken Ödeme İndirimi Kampanyası Eylül 2023’te Başlıyor

Söz konusu indirim kampanyası 21 Eylül 2023 tarihinde başlayacak ve 19 Ekim 2023 tarihinde sona erecek. Bu süre zarfında kampanyaya katılan kişilere konut fiyatlarında yüzde 25 oranında indirim uygulanacak.

TOKİ'den sürpriz haber! Konut fiyatlarına yüzde 25 indirim fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.