EkonomiGenelTürkiye

Erdoğan’ın Talimatıyla Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank Hesaplarına 30 Bin TL Tanımlandı!

Emeklilere Özel 30.000 TL Düşük Faizli Kredi İmkanı!

Emeklilere Özel Düşük Faizli Kredi İmkanı!

Bankaların, Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası’nın yaptığı açıklamaya göre sadece emekliler başvuru yapabilecek. Artık tüm emekliler bu kredi imkanından yararlanabilir. Online olarak yapılan başvurularla 30.000 TL’lik düşük faizli krediden faydalanabilirsiniz. Şubeye gitmeye gerek kalmadan devlet bankalarından maaş alan emekliler, yılın son şansını kaçırmadan 30.000 TL ödemeyi anında hesaplarına alabilirler.

Emeklilik Şartı Bulunuyor

Memur emeklisi, BAĞ-KUR ya da SGK fark etmeksizin tek bir tuşla sadece 5 dakika içinde 30.000 TL ödemenizi hesabınıza alabilirsiniz. Tek şartı emekli olmanız ve maaşınızı devlet bankalarından almanızdır. Düşük faiz ve kolay kredi kampanyasını kaçırmayın.

Tüm Devlet Bankaları Emeklilere Destek Oluyor

Ekonomik krizi biraz daha emeklilerin lehine çevirebilmek için devlet bankaları aynı anda duyurdukları ortak kampanya ile emeklilerin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kampanya sayesinde emekliler yıl başında rahat bir nefes alabilecek. Aynı zamanda 30.000 TL düşük faizli hızlı kredi kampanyasında ödemelerin ertelenmesi gibi bir avantaj da bulunmaktadır. Online başvurunuzu yaptıktan kısa bir süre sonra ödemeler hesaplara geçmektedir.

30.000 TL’yi 3 Ay Ertelme Fırsatı

Yeni düzenlemelerle birlikte 36 ay vadeli alınan bu kredilerde 3 ay ödeme erteleme fırsatı sunularak emeklilerin bankalara akın etmesine sebep oldu. Ödeme gücü ve bütçeye uygun bir şekilde oluşturulan ödeme tablosu düşük faiz oranlarıyla sunulmaktadır.

Emekli Maaşınızı Devlet Bankalarından Almanız Yeterli

Sabitlenen faiz oranlarıyla 30.000 TL’ye kadar olan kredilerinizi bu bankalar aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Erdoğan'ın Talimatıyla Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank Hesaplarına 30 Bin TL Tanımlandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.