EkonomiGenelTürkiye

TEB’den akaryakıt için 110 TL indirim fırsatı!

TEB Akaryakıt Kampanyası: 110 TL İndirim!

TEB, internet sitesi üzerinden yeni bir akaryakıt kampanyasını duyurdu. 15 Ağustos tarihine kadar yapılan akaryakıt harcamalarında 110 TL indirim sağlanacak. Bu kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte kampanyanın detayları:

Aktüel durumda yaşanan olaylar, ülkemiz ve dünya genelinde birçok soruna yol açtı. Enflasyon artışı da bu sorunlardan biri olarak karşımıza çıktı. Enflasyonun etkisiyle birçok ürün ve hizmette sürekli zam yapıldı. Akaryakıt fiyatları da son zamlardan etkilendi. Bu zamların ardından vatandaşlar, akaryakıt kampanyalarını yakından takip etmeye başladılar.

Bu kapsamda, 15 Ağustos tarihine kadar yapılan akaryakıt alışverişlerinde TEB tarafından 110 TL indirim sunuluyor.

TEB, 110 TL Akaryakıt İndirimine İmkan Veriyor

TEB, internet sitesi üzerinden bu kampanyasını duyurdu. Bonus üyesi olan TEB Bireysel Kredi Kartı sahipleri, 3 Temmuz-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Opet istasyonlarından 400 TL ve üzerinde akaryakıt veya otogaz harcaması yaparak indirimden faydalanabilecekler.

Kampanyaya katılmak için iki farklı yöntem bulunuyor: SMS ile katılım ve CEPTETEB uygulaması ile katılım. SMS ile katılanlar 100 TL akaryakıt indirimi alırken, CEPTETEB uygulaması üzerinden katılacaklar için 110 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki, kampanyaya SMS ile nasıl katılabilirsiniz?

Katılım Nasıl Sağlanır?

Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya “OPET” yazıp 4616’ya SMS göndererek katılabilirsiniz.

3 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında TEB Bonus Kredi Kartı ile 4 defa 400 TL ve üzeri harcama yaptıktan sonra 21 Ağustos-21 Eylül tarihleri arasında yapacağınız 5. harcamaya indirim kazanabilirsiniz. Kazandığınız indirim, kartınıza 29 Eylül tarihinde yansıtılacak.

Bununla birlikte, ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 400 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerli olacak. Kampanya müşteri bazında uygulanır ve her müşteri yalnızca 100 TL indirim kazanma hakkına sahiptir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.