EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi’nden 120 bin TL ihtiyaç kredisi: 3 ay ödeme sıkıntısı yaşamadan alabilirsiniz!

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi: Faiz Oranı ve Detaylar

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Detayları

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden kredi fırsatını duyurdu. Banka, 120 bin TL ihtiyaç kredisi için 12 ay vade imkanı sunmaktadır. Ayrıca 3 ay erteleme imkanı da sunulmaktadır. Peki, Yapı Kredi ihtiyaç kredisinin faiz oranı nedir?

Ekonomik Koşullara Uygun Kredi Fırsatları

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylar nedeniyle birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Bu zam artışlarıyla birlikte vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düşmüş durumda. Bu sebeple, vatandaşlar çeşitli bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırmaya başladı.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Oranları

Ulak News olarak, çeşitli bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve diğer bankalarla karşılaştırma yapmanız için sizlere sunuyoruz. Yapı Kredi tarafından sunulan kredi oranları diğer bankalara göre oldukça yüksektir. Yapı Kredi’nin kredi detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Yapı Kredi 120 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Ana para bakiyesi toplamının 50 bin TL üzerinde ve 100.000 TL altında olması durumunda, Yapı Kredi tarafından sunulan krediye en fazla 24 ay vade imkanı sunulmaktadır. Ayrıca, 3 ay ötelemeli krediler için en fazla 21 ay vade kullanabilirsiniz.

Ana para bakiyesi toplamının 100.000 TL üzerinde olması durumunda, en fazla 12 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca, 3 ay ötelemeli krediler için en fazla 9 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz.

Eğer Yapı Kredi müşterisiyseniz, İnternet Şubesi veya Yapı Kredi Mobil üzerinden hemen bireysel ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. Şubeye gitmenize gerek kalmayacaktır.

Eğer Yapı Kredi müşterisi değilseniz, “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Yapı Kredi Mobil’i indirip görüntülü işlem asistanımıza bağlanarak kolayca Yapı Kredili olabilirsiniz.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi İmkanları

Banka tarafından sunulan kredi ile ilgili bazı bilgiler verilmiştir. Bu bilgilere göre;

  • Uygun faiz oranları ile 36 aya varan vade imkanı
  • Gelir durumunuza göre ön onaylı limit seçeneği
  • Şubeye gitmeden hızlı ve sorunsuz kredi başvurusu
  • Kapama Koşullu Kredi: Bankadaki açık kredinizi tek kredide birleştirme
  • İpotekli ve diğer teminatlı ihtiyaç kredisi seçenekleri
  • İlk taksit ödemesi için 3 aya varan taksit erteleme fırsatı

Örnek Ödeme Tablosu

Yapı Kredi tarafından sunulan krediye göre, 120 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade imkanı sunulduğunda aylık faiz oranı oldukça yüksek olarak belirlenmiştir. Yapı Kredi tarafından sunulan kredinin faiz oranı %5,50’dir.

Yapı Kredi'nden 120 bin TL ihtiyaç kredisi: 3 ay ödeme sıkıntısı yaşamadan alabilirsiniz!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.