EkonomiGenelTürkiye

Öğrencilere Büyük Destek! Yeni Yılda 4000 TL Ödeme Onayı Geldi!

Öğrencilere 4.000 TL Destek Ödemesi Yapılıyor!

Velilerin Yükünü Hafifletmek İçin Pamukkale Belediyesi’nden Eğitim Desteği

Öğrenciler ve veliler için sevindirici bir haber geldi. Yaz tatilinin sona ermesiyle beraber okul masraflarının artacağı düşüncesiyle kaygılanan öğrenciler için Pamukkale Belediyesi önemli bir adım attı. Belediye, eğitim masraflarını düşünen ve yardım başvurusu yapan öğrenci ve velilere 4.000 TL ödeme yapacağını duyurdu.

Belediye Öğrencilere Tam Destek Sağlıyor

Okulların açılmasıyla birlikte, pek çok öğrenci önümüzdeki dönemde maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalacak. Eylül ayı itibarıyla yeni bir eğitim ve öğretim dönemi başlıyor ve bu durum öğrencileri ve ailelerini strese sokuyor. Bu nedenle Pamukkale Belediyesi, önemli bir karar alarak 8 ay boyunca aylık 500 TL olmak üzere toplamda 4.000 TL eğitim desteği sağlayacak.

Toplam Destek Miktarı 4.000 TL

500 TL destek ödemesi, yeni eğitim döneminin başlamasıyla beraber dağıtılmaya başlanacak. Üniversite öğrencileri için Eylül ayı, eğitim maratonunun başladığı bir dönem olarak biliniyor. Bu sebeple, belediyeden gelen eğitim desteği hem velilere hem de öğrencilere rahat bir nefes aldıracak. Pamukkale Belediyesi, önümüzdeki 8 ay boyunca üniversite öğrencilerine aylık 500 TL eğitim desteği sağlayacağını açıkladı. Yardımdan faydalanmak isteyenlerin ise 15 Eylül tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Başvuru Tarihi Belli Oldu

Yeni eğitim dönemiyle ilgili açıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim konusunda verdikleri mücadeleyi anlattı. Eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Örki, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi itibarıyla 2.500 öğrenciye 8 ay boyunca aylık 500 TL yardım yapılacağını duyurdu. Başvuruların ise 15 Ağustos – 15 Eylül 2023 tarihleri arasında Pamukkale Belediyesi resmi internet sitesinden yapılabileceği belirtildi. Başvuru sürecinin evrak onayı ile devam edeceği ve onaylanması durumunda 2.500 öğrenciye 8 ay boyunca 500 TL ödeme yapılacağı bilgisi verildi.

Öğrencilere Büyük Destek! Yeni Yılda 4000 TL Ödeme Onayı Geldi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.