EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası’ndan 30 Eylül’e kadar geçerli 600 TL indirim fırsatı!

**İŞ BANKASI İNTERNET SİTESİNDE YENİ KAMPANYA: 10.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE 600 TL İNDİRİM**

İş Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurdu. 17 Temmuz ile 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak olan bu kampanyada, Pazarama Tatil üzerinden yapılacak olan 10.000 TL ve üzeri alışverişler yurt içinde ve yurt dışında geçerli olan otellerde 600 TL indirim avantajı sunulacak.

Zam ve fiyat artışlarının yaşandığı son dönemde, birçok ürün ve hizmette vatandaşlar mağdur oldu. Bu nedenle, vatandaşlar indirim fırsatlarını takip etmeye başladı. Harcadıkça kazan kampanyaları ile sunulan bu indirim fırsatları, vatandaşların kendi harcama alışkanlıklarına göre değerlendirmesine olanak sağlıyor.

Ulak News olarak, bankalar tarafından sunulan harcadıkça kazan kampanyalarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Peki, İş Bankası’nın bu kampanyasının detayları nelerdir?

**KAMPANYANIN DETAYLARI**

17 Temmuz – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Pazarama Tatil üzerinden yapacağınız 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde yurt içinde ve yurt dışında geçerli 600 TL indirim fırsatı sunulmaktadır.

Banka tarafından sunulan indirim kodunun kullanım talimatları ise şu şekildedir: Pazaramatatil sitesi üzerinden yapacağınız otel rezervasyonu ödeme ekranında bulunan ‘indirim kodunuz’ alanına ‘PAZARAMA600’ indirim kodunu girmeniz halinde toplam tutara 600 TL indirim direkt olarak yansıtılacaktır.

Kazanılan bu indirim, 31 Aralık tarihine kadar mutlaka kullanılmalıdır. Aksi takdirde kullanılmaz hale gelecektir.

Kampanya, 17 Temmuz 2023 (dahil) – 30 Eylül 2023 (dahil) tarihleri arasında pazaramatatil.com üzerinden yapılan otel rezervasyonlarında geçerli olacaktır. Seyahat aralığı ise 17 Temmuz 2023 – 31 Aralık 2023 arasındadır.

**KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR**

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve MaxiPara Kartlar kampanyaya dahil edilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.