EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası, Mobilden Başvuran Müşterilere 1.250 TL Hediye Ediyor

Ziraat Bankası: Müşterilerine Özel Para Dağıtıyor

Ziraat Bankası Kampanyası ile Bedava Para Fırsatı

Ziraat Bankası, müşteri potansiyelini artırmak için düzenlediği yeni kampanyalarla dikkat çekiyor. Son kampanya ile başvuran herkese 1250 TL para dağıtma sözü veriyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler hemen başvurularını yaparak bu ödemenin keyfini çıkarabilirler.

Ziraat Bankası Hesabınızı Kullanarak Kazanın

Ziraat Bankası, kredi kartı veya banka kartı özelliği olan müşterilere TATİLSEPETİ üzerinden yapacakları alışverişlerde ek para ödemesi yapacağını duyurdu. Banka müşterileri, tek seferde 10.000 TL ile 20.000 TL arasında alışveriş yapmaları durumunda bankart lira olarak 500 TL, 20.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara ise 1250 TL bankart lira hediye ediyor. Bu kampanya için son başvuru tarihi olarak 30 Eylül 2023 belirlendi. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken bir SMS göndermek.

SMS İle Başvuru Yapın ve Kampanyadan Yararlanın

Ziraat Bankası’nın bu kampanyasına katılmak isteyenler, bankanın mobil uygulaması, bankart.com.tr veya SMS üzerinden başvuruda bulunabilirler. Kampanyaya SMS ile katılmak için 47 57’ye TATİLSEPETİ yazarak SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Bu şekilde yapılan başvurular da kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Ziraat Bankası, Mobilden Başvuran Müşterilere 1.250 TL Hediye Ediyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.