EkonomiGenelTürkiye

TARİŞ kuru üzüm fiyatları yükseldi!

**TARİŞ’ten Üreticilere Müjdeli Haber: Kuru Üzüm Alım Fiyatlarında Artış**

TARİŞ’ten çok beklenen haber üzüm üreticilerini sevindirdi. Günlerdir fiyat baskısıyla karşı karşıya kalan üzüm üreticileri, kuru üzüm alım fiyatlarında artış talep ediyordu. Şimdi ise TARİŞ Üzüm Birliği’nin kuru üzüm alım fiyatlarını yükselttiği duyuruldu.

**TARİŞ, Kuru Üzüm Alım Fiyatlarını Yükseltti**

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker yaptığı açıklama ile üreticilere müjdeli haberi verdi. Daha önce 7 numara üzümü 45 TL’den alan TARİŞ, yeni fiyatını 55 TL olarak duyurdu.

**TARİŞ Yeni Alım Fiyatlarını Duyurdu**

Ali Rıza Türker, kuru üzüm fiyatlarında üreticiye sevindirecek artışlar yaptıklarını açıkladı. Bu yıl rekolte düşüklüğü yaşanan kuru üzümde, ilk alımı 45 TL’den yapılan 7 numara üzümün alım fiyatının önce 50 TL’ye, şimdi ise 55 TL’ye çıktığını belirtti. Türker ayrıca, TARİŞ Üzüm Birliği’nin kalite bazında güncellenen alım fiyatlarını şu şekilde duyurdu:

– 7 numara: 55 TL
– 7,5 numara: 57,50 TL
– 8 numara: 60 TL
– 8,5 numara: 62,50 TL
– 9 numara: 65 TL
– 9,5 numara: 67,50 TL
– 10 numara: 70 TL
– Bandırmasız üzüm: 70 TL

Ali Rıza Türker, “Bu yeni alım fiyatlarıyla üzüm üreticilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Açıklanan yeni kuru üzüm alım fiyatları, üreticiler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Üzüm üreticileri, TARİŞ’in bu adımının kendilerine ekonomik rahatlama sağlayacağına inanıyor. Üreticiler, daha önce bekledikleri fiyatları bulamamaları nedeniyle zor durumdaydı. Ancak TARİŞ’in alım fiyatlarını artırması, üreticilerin rahat bir nefes almasını sağlayacak.

TARİŞ kuru üzüm fiyatları yükseldi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.