EkonomiGenelTürkiye

Altın Tahmini: Şakkadanak Necmettin Batırel’den Kazandıran Müthiş Fırsat

Şakkadanak Necmettin Batırel’den olay ALTIN TAHMİNİ! Bugün alıp kenara atan köşeyi dönecek

Necmettin Batırel Altın Fiyatları Yorumu: Düşüş Kalıcı mı, Yeniden Yükselcek mi?

Usta ekonomist Necmettin Batırel, Türkiye’nin en tanınmış ekonomistlerinden biri olarak altın yorumlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Prof. Özgür Demirtaş ile girdiği tartışma ve geçmişte yaptığı hızlı satış yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Batırel, bugün bile dolar kurundaki her yükselişte tekrar gündeme gelen bir isim. Bu kez altın fiyatlarıyla ilgili tahminde bulundu ve yükselişin işaretlerini verdi.

Altın Fiyatları İçin Necmettin Batırel’in Yorumu

Sosyal medya hesabından altın fiyatlarıyla ilgili yeni bir tahminde bulunan Necmettin Batırel, “FED başkanı yılsonuna kadar bir faiz artışı sinyali verdi. Altındaki geri çekilme durdu. Fiyat artacak ve değer kazanacak” şeklinde konuştu. Batırel’e göre, altın fiyatlarında yakın bir gelecekte yükseliş yaşanacak.

İslam Memiş Son Altın Yorumu: 2023 Yılı Sonu Altın Tahmini! 1 Gram Altın Ne Kadar Olacak?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklamada “Gram altın, dolar kurunun güçlü olması nedeniyle 1700 liranın altına inmiyor. Şu anda 1702, 1707 lira arasında seyrediyor. Gram altın, dolar karşısında güçlenmeye devam ederken, ons altın dünya genelinde değer kaybederken Türkiye’de stabil seyrini sürdürüyor. Kısa vadedeki baskılanma sürecinin geçici olduğunu ve yükseliş trendlerinin devam edeceğini düşünüyoruz” dedi. 2023 yılı sonu için gram altının tahminini ise 1800 – 1880 TL seviyeleri olarak açıkladı.

2024 Gram Altın Tahmini Ne Kadar, Kaç TL Olacak?

İslam Memiş, 2024 gram altın tahmini için 2500 TL seviyesini öngörerek yükseliş trendinin devam edeceğini belirtti.

NOT: Bu haberde yer alan bilgiler, ismi geçen kişilerin açıklamalarından derlenmiştir. Sitemiz tarafından yatırım tavsiyesi verilmemektedir. Bu haber, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Altın Tahmini: Şakkadanak Necmettin Batırel'den Kazandıran Müthiş Fırsat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.