EkonomiGenelTürkiye

1 Milyon TL Destek Kredisiyle Kendi İşinizin Sahibi Olun! Denizli Aydın Muğla’da Geçerli Faizsiz Fırsat!

İş Kurmak İsteyenlere Faizsiz Kredi Müjdesi!

Faizsiz Kredi Fırsatı Artık Sizlerle

Yükselen faiz oranları vatandaşın cebini yakarken tam 1 milyon TL limitli yeni destek kredisi müjdesi geldi. Atılan imzalar ile karar resmiyet kazanırken başvurular da başladı. Destek kredisi için aranılan şartlar da belirlendi.

Günışığı Projesi ile Makine ve Gıda İmalat Sektörlerinin Gelişimi Destekleniyor

Güney Ege bölgesinde yer alan Denizli, Muğla ve Aydın illerinde, makine ve gıda imalatı sektörlerinin gelişmesine yönelik iş fikri şartları yerine getiren toplam 50 girişimciye, 1’er milyon lira hibe verilecek. İleri Girişimci Destek Programı İş Fikri Teklif Çağrısı çerçevesindeki Gıda İle Makine İmalatı Sektörlerinin Gelişmesine Yönelik Teknolojik Girişimciler Teklif Çağrısına Dair İş Birliği Protokolü imzalanırken atılan imza büyük sevinç yarattı.

Ali Urhan: “Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürmek İçin Buradayız”

Atılan imzaların ardından açıklama yapan KOSGEB Girişimcilik Dairesi Başkanı Ali Urhan, erkek girişimciler için 35 yaş sınırı uygulandığını belirterek kadın girişimcilerin ise yaş sınırlaması olmadığını söyledi. Urhan, 6 ay içerisinde kendi işletmesini kurmayı taahhüt eden kişilere makine, teçhizat, yazılım, istihdam, kira, ofis donanımı ve hammadde giderleri için faizsiz kredi desteği verileceğini ifade etti.

Başvuru Şartları ve Kredi Paketi İçeriği

Kredi paketi hakkında şartlara da değinen Urhan, “Duyurusunu yapacağımız çağrı ile Denizli, Aydın ve Muğla illerinde gıda ve makine imalatı sektörlerinin gelişmesine yönelik çözümler sunabilecek teknolojik iş fikirlerinin desteklenmesini amaçlıyoruz.

Bu çağrıda, 35 yaşın altındaki girişimcilerimizden başvuruları kabul edeceğiz. Girişimcilik ekosisteminde daha fazla yer alabilmesi adına, kadın girişimciler için yaş sınırı koymadık. Bir diğer başvuru şartımız da girişimcilerin işletmelerini Denizli, Aydın veya Muğla illerinde kurmalarıdır ve faaliyetlerine bu illerde devam etmeleridir. Böylelikle, girişimcilerimizin kendi illerinde faaliyet göstererek ülke ekonomisine katkı ve istihdam sağlamasını amaçladık” diyerek bu şartları taşıyan kişilere 1 milyon TL limitli kredi verileceğini ifade etti.

1 Milyon TL Destek Kredisiyle Kendi İşinizin Sahibi Olun! Denizli Aydın Muğla'da Geçerli Faizsiz Fırsat!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.