EkonomiGenelTürkiye

12 Bin TL’ye Kadar Ödeme Yapan Banka Emekliler İçin İdeal Seçenek!

Emekliler İçin Promosyon Veren Bankalar

Yapı Kredi

Yapı Kredi, emekli maaşını bankalarına taşıyan veya yeni emekliye ayrılan bireylere 9.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi sunmaktadır.

Akbank

Akbank, emekli müşterilerine 10.000 TL’ye kadar nakit promosyon avantajı sağlamaktadır. Ayrıca, 3.000 TL chip-para da hediye edilmektedir.

Garanti BBVA

Garanti BBVA, aylık 10.000 TL maaş alan emeklilere yönelik promosyon teklifi sunmaktadır. Bankalarını Garanti BBVA olarak seçen emeklilere 6.750 TL promosyon verilmektedir.

İş Bankası

İş Bankası, emeklilere 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi sunmaktadır.

Denizbank

Denizbank, emeklilere 3.000-5.000 TL aralığında promosyon teklifi sunmaktadır.

QNB Finansbank

QNB Finansbank, emeklilere 8.000 TL’ye varan promosyonun yanı sıra, CardFinans kredi kartı için yıllık 1.200 TL indirim fırsatı sunmaktadır.

Promosyonları alabilmek için emeklilerin banka şubelerine gitmeleri gerekmemektedir. Dijital bankacılık kanalları veya telefon üzerinden yapılan başvurularla, promosyonlardan kolaylıkla faydalanabilirler.

Emeklilik döneminin ekonomik açıdan avantajlı hale gelmesi, emeklilere daha konforlu bir yaşam sürdürme fırsatı sunmaktadır. Bankaların sunduğu bu promosyonlar, emeklilerin finansal durumunu güçlendirerek ek gelir elde etmelerini sağlamaktadır.

12 Bin TL'ye Kadar Ödeme Yapan Banka Emekliler İçin İdeal Seçenek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.