EkonomiGenelTürkiye

TDİ Kamu İşçi Alımı: İŞKUR İlanlarıyla Denizcilik İşletmelerine Başvurun!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün Kamu İşçi Alımı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kemenkeş Karamustafapaş Mahallesi Kemankeş Caddesi No:47 Karaköy Beyoğlu İstanbul adreslerinde bulunan işyerlerinde istihdam edilmek üzere işçi alımı yapacaktır. Bu alımlar, 4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alımında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Kamupersonelialim.com olarak sizlere bu fırsatı sunuyoruz.

Özel Şartlar

İşgücü İstem Formuna Uygunluk

Adayların iş ilanında belirtilen bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir.

Seyahat Engeli Olmama

Adayların seyahat engeli olmaması gerekmektedir.

Ek Açıklamalar

Sosyal Güvenlik Kurumundan Emekli, Yaşlılık veya Malullük Aylığı Almama

Adayın herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

Kamusal Hakları Kullanma Yetkisine Sahip Olma

Adayın kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olması gerekmektedir.

Başvuru Şekli, Yeri ve Tarihi

Başvuruların Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) www.iskur.gov.tr internet sitesi, e-Devlet veya Alo170 iletişim hattı üzerinden yapılması gerekmektedir. Zorunlu durumlarda ise başvuruların 16.10.2023 – 20.10.2023 tarihleri arasında İŞKUR Hizmet Merkezlerine yapılabilecektir. Kamupersonelalim.com

Yukarıda belirtildiği gibi, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular, Türkiye genelindeki talepleri karşılamak üzere alınacak olup, ilan tarihi itibariyle Türkiye’de ikamet edenlerin başvuruları dikkate alınacaktır.

Belgelerin teslim işlemleri ve mülakat tarihi www.tdi.gov.tr web adresinde duyurulacaktır. Ayrıca, başvurusu kabul edilen adaylar ikamet adreslerine tebligat yapılmaktadır.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Personel Alımı Başvuru Şekli

Adaylar başvurularını 00007864635 iş ilan numarası ile elektronik ortamda yapmalıdır.

Teknolojik alanda eğitim gören adaylardan başvuru yapacak olanlar şunlardır: Bilgisayar Teknolojileri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Donanımı, Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi, Elektronik Yüksek Teknisyenliği önlisans mezunu olanlar başvuru yapmalıdır.

TDİ Kamu İşçi Alımı: İŞKUR İlanlarıyla Denizcilik İşletmelerine Başvurun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.