EkonomiGenelTürkiye

PTT’den Nakit Desteği: Geçim Sıkıntısı Çekenlere 5.000 TL Yardım

## Evde Bakım Maaşı Ödemeleri: T.C Kimlik Kartı İle PTT Üzerinden Yapılıyor

Evde bakım maaşı ödemeleri, Eylül ayı itibarıyla başlamıştır. PTT aracılığıyla gerçekleştirilen bu ödemelerin detayları açıklanmıştır. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için sunulan sosyal yardım imkanı 5.000 TL olarak belirlenmiştir ve T.C kimlik kartı ile verilmektedir. Ödemeler, 15 Eylül itibarıyla hesaplara aktarılacak ve detaylarıyla ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Tek bir koşul vardır, o da…

### Evde Bakım Maaşı Ödemeleri 15 Eylül’de Başlıyor

15 Eylül itibarıyla PTT üzerinden gerçekleştirilecek olan 5.000 TL’lik evde bakım maaşı ödemelerinin detayları açıklanmıştır. Bu ödemeleri değerlendirmek isteyenler, evde bakım maaşı olarak hesaplarına yatacak olan bu ödemeleri araştırmaktadır. Hak sahipleri, PTT hesaplarına TC kimlik numaraları üzerinden ödemeleri alabilecekler. Ayrıca, başvuru sırasında IBAN numarası veren kişilere ise ödemeler, verdikleri hesap üzerinden yapılacaktır.

### Evde Bakım Maaşı Ödemeleri Yarın İtibarıyla Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi kişiler için evde bakım maaşı ödemelerini yarın sabah itibarıyla yapmaya başlayacaktır. Eylül ayı içerisinde, evde bakım maaşı ödeme listesi oluşturulmuş ve bu ödeme bakanlık tarafından resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuştur. Ödemeler, zamlı olarak hesaplara yatırılacak ve Eylül ayı için evde bakım maaşı ödemeleri 4336 TL yerine 5.099 TL olarak hesaplara geçecektir.

### T.C Kimlik Kartı ile PTT Üzerinden Ödeme İmkanı

Hak sahipleri, PTT üzerinden T.C kimlik numaraları ile ödemelerini alabilmektedirler. PTT Bank şubesine başvuru yaparak, ödeme almak için gerekli olan T.C numarası ve IBAN hesap bilgileriyle ödeme aktarımı gerçekleştirilebilir.

PTT'den Nakit Desteği: Geçim Sıkıntısı Çekenlere 5.000 TL Yardım

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.