EkonomiGenelTürkiye

“Milli Emlak: 53 İlde Hazine Arazisi 60.000 TL’ye! Prefabrik Betonarme Ev Yapmak Serbest!”

Milli Emlak 53 ilde 60.000 TL’ye hazine arazisi satıyor! Üzerine prefabrik betonarme ev yapmak serbest – Kahramanmaraş depremi sonrası 81 il genelinde arsalara olan talep artarken rekor kıran arsa fiyatları vatandaşı zor durumda bırakmıştı.

Hazine arazileri için yeni satış ilanları yayımlandı

Devletin kullanmadığı atıl durumda kalan hazine arazilerinin ekonomiye kazandırılması için Milli Emlak tarafından yeni satış ilanları yayımlandı. Ağustos ayına özel olarak yayımlanan satılık hazine arazileri listesi, konut imarlı arsalar ve üzerine prefabrik ya da betonarme ev yapma fırsatları sunuyor.

MİLLİ EMLAK’TAN SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ! HAZİNE ARAZİSİ M2 FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Hazine’ye ait olan arsa, arazi, tarla, bağ, bahçe gibi taşınmazları yayımlamaktadır. İlanlara başvurular, resmi internet sitesi olan Milli Emlak GOV TR üzerinden belirlenen tarihlerde yapılmaktadır.

Arsalar için standart bir metrekare fiyat tarifesi bulunmamaktadır. Her satış ilanı için Milli Emlak tarafından ekspertiz çalışması yapılmakta ve bu çalışmalar sonucunda belirlenen fiyatlar ilanlara eklenmektedir. Yani her arsa için özel bir fiyat belirlenmektedir.

MİLLİ EMLAK’TAN NASIL ARSA ALINIR, ARSA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İlgilendiğiniz bir ilan olduğunda, ilanın üzerine tıklayarak ihale tarihi, saat, taşınmazın özellikleri, fiyat ve ihale için iletişim bilgilerini edinebilirsiniz. İhale tarihinde ilgili şartları yerine getirerek teklif isteyebilirsiniz.

Yatırım yapmak için Milli Emlak GOV TR internet sitesini ziyaret edin

Milli Emlak GOV TR internet sitesini ziyaret ederek yaşadığınız şehirde satılık hazine arazileri listesini görüntüleyebilir ve fiyat teklifi için ihale tarihi ve şartlarını inceleyerek yatırım yapmak için teklifinizi iletebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.