EkonomiGenelTürkiye

0 Model Otomobil İçin Sıfır Faizli Kredi Ve 125 Bin Lira İndirim Müjdesi!

**Sıfır Araçlar İçin Büyük İndirimler: Nissan, Citroen, Ford ve Kia’dan Cazip Kampanyalar**

Nisan ayı itibarıyla sıfır araç piyasasında büyük bir değişim yaşandı. Artık bayilerde sıfır otomobiller bolca bulunuyor. Bu durumu değerlendirmek isteyen firmalar da müşterilere cazip fırsatlar sunuyor. Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar için sıfır faizli kredi ve 125 bin TL’ye kadar indirim fırsatı duyuruldu. Ayrıca özel kampanyalarla birlikte araç alımlarında %5 hatta %10’a varan indirimler ve önceki dönemlerde ücretli olarak sunulan donanım ve aksesuarların ücretsiz olarak verilmesi gibi avantajlar da sunuluyor.

## Nissan, Büyük Fırsatı Duyurdu

Nissan, ekim ayı kampanyasıyla müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Qashqai ve X-trail modellerinde 125.000 TL’ye kadar indirim yapılacağı açıklandı. Ayrıca faizsiz kredi desteği de sağlanıyor. Qashqai Power modelindeki indirim de yeni fiyat listesiyle birlikte dikkat çekiyor. Nissan’ın bu kampanyasının benzer şekilde diğer otomobil markalarında da duyurulduğunu belirtmemizde fayda var.

## Citroen, Ford ve Opel’den Büyük İndirim Haberleri

2023 model otomobil tercih edecek olanlar için faiz avantajları da oldukça önemli. Citroen, Opel Corsa, Astra ve Crossland gibi modellerde yüzde 1.99 ile %1.75 arasında faiz oranlarıyla cazip fırsatlar sunuyor. Özellikle avukatlar, sağlık çalışanları ve öğretmenler gibi belirli meslek grupları için özel ek indirimler de bulunuyor. Ford ise Fiesta, Focus gibi modellerin yanı sıra diğer binek araç seçeneklerinde 300 bin TL’ye kadar ve 12 ay vadeli %1.99 faiz fırsatı sunuyor. Renault ve Peugeot da kendi kampanyalarıyla ilgili açıklamalarını yapmış durumdalar.

## Kia, Cazip Faiz Oranlarıyla Kredi İmkanı Sunuyor

Türkiye’de tercih edilen bir diğer otomobil markası olan Kia, Picanto, Ceed SW, Stonic gibi modellerinde büyük indirim fırsatıyla müşterilerine sesleniyor. 12 ay vadeli %3.29 faiz oranı ile kredi desteği sağlanıyor. Ayrıca KIA Sportage modeli de cazip faiz oranlarından yararlanmak isteyenler için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Bu cazip kampanyaların yanı sıra diğer otomobil markalarının da sıfır araçlar için farklı avantajlar ve indirimler sunmaya devam edeceğini unutmamak gerekiyor. Tüketiciler için sıfır otomobil alımında büyük bir fırsat dönemi yaşanıyor ve uygun koşullarda araç sahibi olma imkanı sunuluyor.

0 Model Otomobil İçin Sıfır Faizli Kredi Ve 125 Bin Lira İndirim Müjdesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.