EkonomiGenelTürkiye

İnternet abonelikleri için güncellenen fiyatlar yayınlandı! Yeni tarife detayları burada.

İnternet Abonelik Fiyatlarına Zam Geldi! İşte Yeni Fiyat Listesi

TurkNet adlı yerel internet hizmet sağlayıcısı, müşterilerine önemli bir duyuru yaparak internet abonelik fiyatlarına zam yapacaklarını açıkladı. Bu zam oranının yaklaşık olarak %20 olduğu belirtildi.

İnternet Abonelik Fiyatları Yükseltildi

TurkNet’in internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, internet abonelik fiyatlarında yükselme olduğu ifade edildi. Aylık 249.90 TL olan fiyat, 299.90 TL’ye yükseltildi. Ayrıca geçtiğimiz aylarda 139.90 TL olan GigaFiber fiyatı da 229.90 TL’ye yükseltilmişti. Bu hareketin ardından bir zam haberi daha geldi.

TurkNet’in Zam Kararı

TurkNet, zam kararını duyurarak 1.000 Mbps’ye kadar hız sunan GigaFiber paketini destekleyen yeni fiyatın ilk 6 ayda 299.90 TL yerine 199.90 TL olacağını belirtti. Ayrıca mevcut müşterilere henüz zamdan etkilenmeyeceklerini bildirdi.

Öte yandan, yapılan zam duyurusunun ardından TurkNet abonelik fiyat listesini de güncelledi. Bu güncelleme ile birlikte internet abonelik fiyatı aylık 249.90 TL’den 299.90 TL’ye yükseldi. Hem Fiber (100 Mbps) paketinde hem de GigaFiber (1000 Mbps) paketinde bu zam durumunun geçerli olacağı belirtildi. Ancak şu an için mevcut internet kullanıcılarına zam uygulanmayacak.

İnternet abonelikleri için güncellenen fiyatlar yayınlandı! Yeni tarife detayları burada.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.