EkonomiGenelTürkiye

Bulaşık Makinesi Tabletleri CarrefourSA’da 209 TL İndirimli! Sınırlı Stok!

CarrefourSA Yeni Kampanyasıyla Finish Quantum Bulaşık Makinesi Tabletinde İndirim Sunuyor

KAMPANYA DETAYLARI

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olan bu kampanyada, 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Finish Quantum Özel Seri 50 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tabletinde büyük bir indirim sunulmaktadır. Bu indirim ile ürünün fiyatı 209 TL düşürülmüştür.

KAMPANYA ŞARTLARI

Bu kampanyadan yararlanabilmek için CarrefourSA Kart’a sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca en az 100 TL değerinde online alışveriş yapmanız gerekmektedir. CarrefourSA Kart’a Özel olarak yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ürün fiyatı 338,90 TL yerine 129,90 TL olacaktır. Kampanya 1 adet için geçerlidir. Birden fazla ürün alırsanız, ek ürünler 339,90 TL fiyatıyla sepetinize eklenecektir.

CarrefourSA’nın bu kampanyasından faydalanmak için hemen CarrefourSA internet sitesine girerek alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Temizlik ürünlerindeki zam oranlarını düşünüldüğünde, bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Ulak News olarak CarrefourSA ve diğer marketlerin sunduğu kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en güncel haberleri sunmaya devam ediyoruz. Siz de en uygun fiyatlarla ihtiyaçlarınızı karşılamak için haberlerimizi takip etmeye devam edin.

Bulaşık Makinesi Tabletleri CarrefourSA'da 209 TL İndirimli! Sınırlı Stok!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.