EkonomiGenelTürkiye

Bu başlık, “Cumhurbaşkanlığı Kamu Personeli Alımı! İletişim Başkanlığı 30 Kadro” şeklinde düzenlenebilir.

Cumhurbaşkanlığı Kamu Personeli Alımı İlanları

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 30 kadro personel alımı için ilan verdi. Uzman yardımcısı statüsünde işe alınacak olan kişiler, 30 uzman yardımcısı alımı başvuru şartları, şekli ve tarihleri hakkında bilgilere kamupersonelialim.com adresinden ulaşabilirler.

Cumhurbaşkanlığı Memur Alımı Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular, 16 Ekim 2023 ile 27 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sınav Yönetim Merkezi (ANKUZEF) üzerinden yapılacaktır. Sınava başvuracak adaylar, 240 TL sınav ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı Kamu Personel Alımı Şartları

Adaylar, 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmalıdır. Ayrıca, aşağıdaki fakültelerden birinden mezun olmak gerekmektedir:

  • Hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakülteleri
  • İletişim fakülteleri
  • Mühendislik fakültelerinin bilgisayar/yazılım mühendisliği bölümleri ile istatistik lisans bölümleri
  • İlgili fakültelerin psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halkbilim, insan ve toplum bilimleri bölümleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumları

Cumhurbaşkanlığı Sınav Şekli

Ön eleme sınavı, Ankara’da, 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve tek oturumda gerçekleştirilecektir. Sınav süresi 120 dakika olacaktır.

Ön eleme sınavına katılmaya hak kazanan adayların isimleri ile sınav yeri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı resmi internet sitesinde (www.iletisim.gov.tr) duyurulacaktır.

Başvuru kılavuzu

Bu başlık,

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.