EkonomiGenelTürkiye

Kızılay’da KPSS Şartı Olmadan İş Başvurusu Yapın

Kızılay İş İlanları – En Az Lise Mezunlarına Personel Alımı

İş ilanları arasında öne çıkan Kızılay, KPSS şartı olmadan en az lise mezunlarından personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi kariyer internet sitesi üzerinden başvuruları kabul etmeye başlayan Kızılay, iş ilanlarıyla ilgili detayları kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak araştırdık ve sizlerle paylaşıyoruz.

Kızılay Memur Alımı Hangi Meslek Grupları İçin Yapılacak?

Kızılay personel alımı kapsamında Satış Uzmanı, Satın Alma Uzmanı, Finans Birim Yöneticisi, Biyomedikal Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Hemşire, Dermatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Radyoloji Uzmanı, Engelli Personel, Elektrik Teknikeri, Uluslararası Hasta Hizmetleri, Saha Yetkilisi, Uluslararası Bölge Sorumlusu, Pedolog ve Kardiyoloji Uzmanı alımı yapılacak.

Kızılay Personel Alımı Genel Müracaat Koşulları Nelerdir?

Kızılay iş ilanına başvuracak adayların Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Ayrıca Microsoft Office programlarına hakim olmanız ve eğitime açık olmanız beklenmektedir. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmaları istenmektedir. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme yeteneği aranmaktadır.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların organizasyon ve koordinasyon becerilerine sahip olmaları, sorumluluk sahibi olmaları, güçlü sözlü ve yazılı iletişim becerilerine sahip olmaları ve sabıka kayıtlarının temiz olması gerekmektedir. Mahkeme kararı ile kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmanız ve olumlu bir arşiv ve güvenlik soruşturması sonucuna sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanmamanız ve emekli olmamanız gerekmektedir.

Kızılay İşçi Alımı İlanlarına Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur?

Kızılay tarafından yayımlanan iş ilanları için başvurular hali hazırda başlamış durumdadır. Her bir alan için son başvuru tarihi farklıdır. Son başvuru tarihlerini kontrol etmek ve başvurularınızı elektronik olarak gerçekleştirmek için aşağıdaki başvuru linkini kullanabilirsiniz.

Başvuru Ekranı ve Formu: https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

Kızılay'da KPSS Şartı Olmadan İş Başvurusu Yapın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.