EkonomiGenelTürkiye

Kadıköy Belediyesi 32 Personel Alımı

Kadıköy Belediyesi Düz Memur Alımı, Zabıta Alımı ve Tahsildar Alımı Kılavuzu

Düz Memur Alımı: Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Mezunları Aranıyor

Kadıköy Belediyesi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi veya Kamu Yönetimi lisans programlarından mezun olan 2 kişiye düz memur pozisyonu için iş imkanı sunmaktadır. Başvuru yapacak adayların İngilizce YDS sınavında en az (C) düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

Kamu Memur Alımı: İnsan Kaynakları, Adalet, İşletme Yönetimi vb. Mezunları Aranıyor

Kadıköy Belediyesi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Adalet, İşletme Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Yerel Yönetimler gibi ön lisans programlarından mezun olan 3 kişiye kamu memuru pozisyonu için iş imkanı sunmaktadır.

Devlet Memur Alımı: İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi vb. Mezunları Aranıyor

Devlet memuru pozisyonu için ise İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Bilgi ve Belge Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri lisans programlarından mezun olan 5 kişi aranmaktadır.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Alımı

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni pozisyonu için ise İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Bilgi ve Belge Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri lisans programlarından mezun olan 4 kişi aranmaktadır.

Tahsildar Alımı

İstanbul Kadıköy Belediyesi, Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları gibi ön lisans programlarından mezun olan 6 kişiye tahsildar pozisyonu için iş imkanı sunmaktadır.

Zabıta Memuru Alımı

Adalet, Yerel Yönetimler, Çevre Sağlığı, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Temizliği ve Denetimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım gibi ön lisans programlarından mezun olan ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olan 6 kişi, Kadıköy Belediyesi Zabıta Memuru alımı için başvuruda bulunabilirler.

Başvuru Şekilleri ve Tarihleri

Başvurular, Kadıköy Belediyesi’nin internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurarak, 23 Ekim 2023 – 26 Ekim 2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (saat 09.00 -16.30 arasında) Hasanpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:2 Kadıköy-İstanbul adresindeki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar, geçerli şartlara sahip olduklarını gösteren belgeleri de yanlarında getirmelidir.

Not: Zabıta memuru alımı için boy ve kilo ölçümü yapılacağından başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu

Kadıköy Belediyesi 32 Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.