EkonomiGenelTürkiye

Sigara Fiyatlarına 10 TL Zam! Marlbora Touch, Rothmans, Kent, Winston, Parliament, Muratti, Chesterfield Fiyatları Güncellendi.

Sigara Fiyatları 2023: Güncel Liste ve Son Zammın Detayları

SON DAKİKA: Sigaraya Yeni Zam Geldi!

Tütün ürünleri kullanıcıları arasında son günlerde dolaşan bir iddiaya göre, sigaralara 10 TL zam yapıldığına dair haberler dolaşıyor. Bu haberler pek çok kişiyi “Bugün sigaraya zam mı geldi? En ucuz sigara fiyatları ne kadar? Kaç TL oldu?” gibi sorularla endişelendiriyor. İşte, 3 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olan sigara zammının detayları ve marka marka sigara fiyatları listesi…

Sigaraya Yeni Zam Detayları

Bazı kaynaklara göre, tütün bazlı sigaralara 10 TL zam yapıldığı bildirilmektedir. Bu zamla birlikte tütün ürünlerinin fiyatı 55 TL seviyesine çıkmıştır. Ancak bu zam sadece tütün bazlı sigaraları kapsamaktadır ve paket sigaraların fiyatına yansımayacaktır.

Geçtiğimiz Temmuz ayında da bazı sigara gruplarına 5 TL zam yapılmıştı. Bu zam, 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olmuştur.

Güncel Sigara Fiyatları 2023

Temmuz ayındaki zamın ardından sigara fiyatları 41 TL ile 48 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Güncel sigara fiyatları listesine göre, en düşük sigara fiyatı 41 TL, en yüksek sigara fiyatı ise 48 TL olarak belirlenmiştir.

Sigara Fiyatlarına 10 TL Zam! Marlbora Touch, Rothmans, Kent, Winston, Parliament, Muratti, Chesterfield Fiyatları Güncellendi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.