EkonomiGenelTürkiye

PTT’den Büyük Destek! TC Kimlik Numarasıyla 50.000 TL Ödeme

**PTT’den Düşük Faizli Kredi İmkanı!**

Uzun bir süredir PTT, Aktif Bank işbirliği ile vatandaşlara destek sağlamakta ve hızlı ve ucuz kredi desteği sunmaktadır. Bu nedenle, son zamanlarda PTT’nin bu kampanyalarına yoğun bir ilgi gösterilmekte. Peki, PTT’nin kredisinden kimler faydalanabilir? PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

**PTT’nin Kampanyaları İle Düşük Faizli Kredi İmkanı!**

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak isteyen PTT, çeşitli kampanyalar sunmaktadır. Son zamanlarda birçok kişi, uygun faiz oranlarıyla kredi veren bankaları araştırmaktadır. Bu konuda PTT açık ara önde bulunmaktadır. PTT, Aktif Bank işbirliği ile gerçekleştirdiği kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmekte ve yeni bir kredi kampanyasına daha imza atmaya hazırlanmaktadır. T.C. kimlik numarasıyla başvuran vatandaşlara, dakikalar içinde 50.000 TL kredi düşük faiz oranlarıyla sunulmaktadır.

**PTT’den Düşük Faizli Kredi!**

Uygun faiz oranlarıyla vatandaşa kredi desteği sağlayan PTT, Ekim ayına doğru geri sayım yaparken yeni kampanyalarını duyurmaktadır. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara PTT aracılığıyla uygun faiz oranlarıyla kredi desteği verilecektir. Başvuruda bulunmanız gereken tek şey SMS göndermektir. PTT, kolay başvuru imkanı ve hızlı kredi desteği ile birçok vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamaktadır. 25.000-50.000 TL arasında ödemeler sunan PTT, talep ettiğiniz miktarda düşük faiz ve kredi imkanına dakikalar içerisinde sahip olmanızı sağlamaktadır.

**Nasıl Başvuru Yapılır?**

PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle sunulan kredi imkanlarından faydalanmak isteyenler için başvuru işlemleri oldukça kolay ve hızlıdır. T.C. kimlik numaranızı yazarak 3050’ye SMS göndermeniz yeterlidir ve hızlıca kredi onayı alabilirsiniz. PTT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonucunda kredinizi onay aldıktan hemen sonra ödeme alabilirsiniz.

**PTT Kredi Faiz Oranları**

PTT’den kredi kullananlar, düşük faizli kredi imkanı elde ederler. En uygun faiz oranlarıyla kredi desteği sağlayan PTT, aynı zamanda 36 ay vade seçeneği de sunmaktadır. 50.000 TL’ye kadar kredi kullandığınızda 36 aya kadar geri ödeme imkanınız olacaktır.

**Başvuru Şartları**

– 18 yaşından büyük olmak,
– TC vatandaşı olmak,
– Bankalara gecikmiş kredi ve kredi kartı borcu bulunmamak,
– Düzenli bir gelire sahip olmak.

PTT'den Büyük Destek! TC Kimlik Numarasıyla 50.000 TL Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.