EkonomiGenelTürkiye

70.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosu Özel Sektör Çalışanlarına Halkbank Tarafından Açıklandı!

TÜRKİYE’DE NAKİT SIKIŞIKLIĞI VE İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Türkiye’de Nakit Sıkışıklığı

Türkiye’de nakit sıkışıklığı, özellikle maaşlı çalışanların ortak sorunu haline gelmiştir. Geçimlerini aylıklarıyla sağlayamayan vatandaşlar, bütçelerinde açıklarla karşılaşmaktadır. Bu bütçe açıklarının kapanmaması, ek bir maliyet oluşturmaktadır. Bu durumla karşılaşanlar genellikle kredi kartı kullanımlarını artırarak ödemelerini yapamamakta veya ek hesaptan para çekmektedir. Her iki seçenekte de ortaya çıkan maliyet yüksek olmaktadır.

İhtiyaç Kredisi Faizleri Çıldırdı!

Geçim sıkıntısıyla baş edebilmek için ihtiyaç kredisi çekmek, bir seçenek olarak düşünülebilmektedir. Ancak kredi faiz oranları oldukça yükselmiştir. Bazı bankalar, müşterilerden ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde aylık yüzde 5 ile yüzde 6 arasında faiz talep etmektedir. Bu durum büyük bir maliyeti ifade etmektedir. Yüksek maliyeti göze alarak ihtiyaç kredisi çekmek, borçluluk durumunu daha da katlamaktadır. Bundan dolayı düşük maliyetli ihtiyaç kredisi imkanları araştırılmaktadır. Bu noktada Halkbank devreye girmektedir.

Özel Sektör Çalışanlarına Uygun Kampanya!

Halkbank, özel sektör çalışanları için oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatmıştır. Bu kampanya kapsamında müşterilere aylık yüzde 3,35 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. İlk bakışta bu maliyet yüksek görünebilir, ancak bankaların maliyetleri dikkate alındığında makul olarak değerlendirilmektedir. Özel sektör çalışanları da bu kredi kampanyasından yararlanabilmek için Halkbank’a başvuruda bulunmaktadır.

70.000 TL’ye 24 Ay Vadeli Kredi İmkanı!

Halkbank’ın özel sektörde çalışan müşterileri, bu bankaya başvuru yapmaları durumunda ihtiyaç kredisini kolayca kullanabilmektedir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) almış olduğu karara göre, bankalar müşterilere ihtiyaç kredisi verirken 50.000 TL’ye kadar olan limitler için 36 aya kadar vadeli, 50.000 TL ile 70.000 TL arasındaki limitler için ise 24 aya kadar vadeli seçenekler sunabilmektedirler. Halkbank da özel sektör çalışanı müşterilerine kampanya kapsamında 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bu kredi kampanyasının maliyet tablosu da Halkbank tarafından açıklanmıştır.

70.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosu!

Halkbank’ın özel sektör çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında ortaya çıkan maliyetler belli olmuştur. 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık 4.759 TL taksit ödemesi yapılması gerekmektedir. Bu kredinin toplam maliyeti ise 114.227 TL’ye ulaşmaktadır.

70.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosu Özel Sektör Çalışanlarına Halkbank Tarafından Açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.