EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası, 2.el taşıt kredisine özel 400.000 TL’lik kampanya düzenledi ve taksit hesaplamalarını hızlandırdı!

İkinci El Taşıt Kredisi: Ziraat Bankası İle Araç Almanın Kolay Yolu

Otomobil Alırken İkinci El Taşıt Kredisi Seçenekleri

Türkiye’de ikinci el otomobil satın almak isteyenlerin sayısı artarken kredi imkanları da araştırılıyor. Sıfır kilometre araçların fiyatlarının yükselmesi ile beraber araç ihtiyacı olanların talepleri ikinci el piyasasına kayıyor. İkinci el araç alırken taşıt finansmanı arayanlar ise bunu Ziraat Bankası’ndan alabiliyorlar. Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisi kampanyasının koşulları nelerdir? Hangi şartlarla ikinci el taşıt kredisi çekilebilir?

5 Yıl Üstü Otomobile Kredi İmkanı Bulunmamaktadır!

Ziraat Bankası ikinci el araçlar için taşıt kredisi imkanı sağlıyor ancak bu tüm ikinci el araçlar için geçerli değildir. Kredi verilmesi için otomobillerde bir yaş kriteri uygulanmaktadır. En fazla 5 yaşa kadar olan otomobiller kredilendirilebilmektedir. 5 yaş üstü 2. el araçlar için ise Ziraat Bankası taşıt kredisi imkanı sunmamaktadır.

Teminat Alınarak Güvence Sağlanmaktadır!

Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında teminat uygulaması da yapılmaktadır. Bu, bankaların tümünde rutin olarak uygulanan bir yöntemdir. Bankalar, kendilerini güvence altına almak için bu şekilde hareket etmektedir. Müşterinin satın alacağı otomobil, araç rehni olarak teminat alınmaktadır. Müşteri, bu otomobili kredi borcu tamamen ödenene kadar satamamaktadır. Kredi borcu tamamen ödendikten sonra rehin işlemi kaldırılır.

48 Ay Vade İmkanı!

Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler, 48 aya kadar vade seçeneğinden yararlanabilmektedir. 4 yıl vade ile çekilen bu krediler, araç alımlarında finansman sağlamak için ideal bir seçenektir. 48 ay taksit halinde geri ödenecek olan kredi borcu, makul bir ödeme yöntemi olarak kabul edilmektedir. Büyük bir peşinatı olmayanlar bile bu şekilde araç sahibi olabilmektedir.

400.000 TL Kredi Maliet Hesaplaması

Ziraat Bankası’ndan ikinci el taşıt kredisi kullanan müşterilerin kredi maliyetleri aylık yüzde 2,65 oranında faiz ile belirlenmektedir. 48 ay vadeli 400.000 TL ikinci el taşıt kredisi için müşterilerin aylık 17.155 TL kredi taksiti ödemeleri gerekmektedir.

Ziraat Bankası, 2.el taşıt kredisine özel 400.000 TL'lik kampanya düzenledi ve taksit hesaplamalarını hızlandırdı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.