EkonomiGenelTürkiye

Enerya’nın Halka Arz ile dağıttığı paylar açıklandı

**Enerya Enerji Halka Arzı Sonuçları Açıklandı: Pay Dağıtım Detayları**

Enerya Enerji, halka arzında pay dağıtımıyla ilgili bilgileri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, hisse başına 39 milyon adet payın 88,76 TL’den satıldığı ortaya çıktı. Bu da hisse başına düşen tutarın ne kadar olduğu konusunda merak uyandırdı ve bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı yapıldı.

**Hisse Hareketliliği Nasıl Gerçekleşti?**

Halka arz edilen hisselerde hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Dağıtılan payların yüzde 70’i yurtiçi bireysel yatırımcılara, yüzde 25’i yurtiçi kurumsal yatırımcılara ve yüzde 5’i ise yurtdışı kurumsal yatırımcılara verildi. Toplam halka arz büyüklüğü ise 3 milyar 461 milyon 640 bin TL olarak açıklandı.

Açıklamalar sonrasında, toplam 39 milyon TL nominal değerli payın 2,71 katına denk geldiği belirtildi. Ayrıca, 105 milyon 705 bin 253 TL nominal değerli pay talebinin olduğu ifade edildi.

**En Çok Para Girişi ve Çıkışı Olan Hisseler Açıklandı**

Borsada en çok para girişi ve çıkışı olan hisseler de açıklandı. Bu bilgiler, Enerya Enerji halka arzıyla ilgilenen yatırımcılar için önemli bir kaynak olabilir.

**Enerya Enerji Halka Arzı Hakkında Daha Fazla Bilgi**

Enerya Enerji’nin halka arzı ile ilgili detaylar, hisse kodu, fiyatı ve kaç lot verileceği gibi bilgilere de yer verildi. Bu bilgiler, yatırımcılar için konuya ilişkin daha fazla anlayış sağlayabilir.

Yapılan açıklamalara göre, halka arz edilen payların büyük bir kısmı yüzde 70’i bireysel yatırımcılara, yüzde 25’i yurtiçi kurumsal yatırımcılara ve yüzde 5’i ise yurtdışı kurumsal yatırımcılara verildi.

Enerya'nın Halka Arz ile dağıttığı paylar açıklandı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.