EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası İhtiyaç Kredisi: Faiz indirimiyle Daha Ucuz! 50.000 TL Taksit Tablosu

İş Bankası’ndan Ucuz İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Ekonomik belirsizlikler ve yükselen enflasyon, vatandaşları zor durumda bırakıyor. Hayatın pahalılaşmasıyla birlikte, bütçeler ek bir kaynak olmadan açık veriyor. Bu açıklar da vatandaşları aydan aya tam bir kaos içerisinde bırakıyor.

İş Bankası, Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi İmkanı Sunuyor!

Uygun faizli, yani ucuz ihtiyaç kredisi arayanlar, son dönemlerde bu imkanı İş Bankası’nda bulabiliyorlar. İş Bankası, ihtiyaç kredisi faizinde indirim üstüne indirim yaparak kamu bankalarının dahi önüne geçti. Kamu bankalarının sunduğundan daha düşük faizle ihtiyaç kredisi veren İş Bankası, oldukça cazip bir banka haline geldi. Bu nedenle en yoğun ihtiyaç kredisi başvurusu yapılan banka İş Bankası oldu.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Faizi Yüzde Kaç?

İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler, çok cazip faiz oranlarıyla karşılaşıyorlar. Bu kapsamda müşteriler, aylık yüzde 2,60 gibi düşük bir faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Normal koşullarda bu oran yüksek sayılabilir. Ancak Türk lirasındaki belirsizlikler ve yüksek enflasyon gibi nedenlerle bankaların ihtiyaç kredisi faizleri arttı. İş Bankası’nın aylık yüzde 2,60 faizli ihtiyaç kredisi ise en düşük faizli ihtiyaç kredisi olarak ön plana çıktı.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Geri Ödeme Süresi 3 Yıl!

İş Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere belirli vade seçenekleri sunuyor. Bu doğrultuda müşteriler, 3 yıla kadar vadeyle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak bazı sınırlamalar bulunmaktadır. BDDK kararları gereği, bankalar 50.000 TL ve altı limitler için en fazla 36 aya kadar vade uygulayabilmektedir. Eğer ihtiyaç kredisi 50.000 TL’nin üzerinde ise, vade süresi 24 aya kadar düşmektedir.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksit Tabelası!

İş Bankası’ndan çekilen ihtiyaç kredisinde, aylık yüzde 2,60 faiz oranı uygulanmaktadır. Bu kapsamda, 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanıldığında, aylık kredi taksiti 2.421 TL olmaktadır. Bu kredinin toplam maliyeti ise 87.000 TL’ye ulaşmaktadır.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi: Faiz indirimiyle Daha Ucuz! 50.000 TL Taksit Tablosu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.