EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere Müjdeli Haber! IBAN Üzerinden 25-26-27 Ağustos’ta Ödeme Yapılacak!

Emekli Maaşlarına Ek Ödeme Müjdesi – Maaş Farklarına Dair Tüm Detaylar

Emekli Maaşlarına Ek Ödeme İmkanı Sağlandı

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir açıklama yapıldı. 25-26 ve 27 Ağustos tarihlerinde emekli maaşı alan vatandaşlara ek ödeme imkanı sunulacak. Bu ödeme, tamamen geri ödemesiz bir şekilde, IBAN numaraları üzerinden yapılacak. Ek ödeme tutarları 2000 TL’den başlayacak. İşte, bu ödeme hakkında merak edilen tüm detaylar…

16 Milyon Emekli İçin Ödeme Açıklandı

16 milyon emekli için büyük bir fırsat olarak duyurulan ek ödeme, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından gerçekleştirilecek. Ödemeler, maaş farkı olarak emeklilerin IBAN numaralarına yatırılacak. Ek ödeme tutarları 2000 TL’den başlayacak ve bazı emeklilere 3 aya kadar çıkabilecek. Ağustos ayı maaş farkı ödemeleri, 27-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında banka hesapları üzerinden gerçekleştirilecek. Ödemeler, emekli tahsil numarasının son hanesine göre yapılmaktadır.

Zamlı Maaş Ödemeleri İçin Tarih Verildi

Emekli vatandaşların zamlı maaşlarını alabilmeleri için belirlenen tarih açıklandı. SGK, 24 Ağustos tarihi itibariyle zamlı maaşların ödemelerine başlayacak ve ay sonuna kadar devam edecek. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, bu hafta içinde ödemelerini alırken, emekli sandığı emeklileri ise 15 Ağustos tarihinde ödemelerini almışlardı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla düzenleme çalışmalarının hızlandığı ve kısa sürede sorunların çözüleceği belirtilmiştir.

Emeklilere Müjdeli Haber! IBAN Üzerinden 25-26-27 Ağustos'ta Ödeme Yapılacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.