EkonomiGenelTürkiye

“Migros’ta Gece Yarısı Yüzde 50’ye Kadar İndirim Başladı! Stoklar Sınırlı!”

Migros Sanal Market Gece Yarısı İndirimleri Hakkında

Migros Sanal Market, yeni bir kampanyayı duyurdu. Bu kampanya kapsamında gece yarısı indirimleri sunulmaktadır. Farklı ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimler yapılmaktadır. Vatandaşlar, marketler tarafından sunulan bu indirimleri yakından takip etmektedir. Kampanyanın detayları nelerdir?

Kampanyanın Detayları

Gece yarısı indirimleri, belirli günlerde geçerlidir. İndirimli fiyatlar ve kampanyalar, sadece Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde uygulanmaktadır. Ancak, yeniden satış amaçlı toplu alımlar kampanyaya dahil değildir.

Ürünler, kampanya kotası ve stoklarla sınırlıdır. Kampanya kotası dolunca, indirimler sona erer. Ayrıca, ürün bazında üst alım limitleri bulunmaktadır ve bu limitlerde değişiklik olabilir.

Migros Sanal Market, kampanyayı sonlandırma veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Kampanya yalnızca belirli bir tarih aralığında geçerli olup, bu tarih 9 Ağustos olarak belirlenmiştir. Kampanya kapsamında tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve bebek ürünleri gibi birçok üründe yüzde 50’ye varan indirimler bulunmaktadır. İndirim detaylarını öğrenmek için Migros Sanal Market internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Siz de ekonomi haberlerinden anında haberdar olmak için Ulak News haber sitemizi takip edebilirsiniz. En güncel haberleri sizlere hızlı bir şekilde sunmaktayız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.